Hjem   Om meg   Kontakt
Bananpannekake (med kun to ingredienser!) | Marianne de Bourg
13476
post-template-default,single,single-post,postid-13476,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Bananpannekake (med kun to ingredienser)

Enten du er på jakt etter enkel mat, sunn mat, billig mat eller restemat. Frokost, barnemat eller lørdagsdgodt – her er svaret: Bananpannekake av kun to ingredienser. Glutenfrie, melkefrie og sukkerfrie er de også. Med tilsammen 216 kalorier, kan de til og med spises dem om du går på 5:2-dietten (poppis-dietten hvor du spiser mindre et par ganger i uka).

Og de er supre å lage når banane har blitt brune (og udelikate).

Ingeniørfruens-bananpannekake

Foto: Ingeniørfruen

Bananpannekake

(2 pannekaker)

Bruk nok fett i pannen, meierismør (gjerne økologisk) eller kokosolje.

  • 1  liten godt moden banan
  • 2 egg (gjerne økologiske)

Mos banan og egg med en stavmikser, ha fett i panna og stek på middels varme.

Jeg bruker omelettpanne fra Høyang Polaris – den er en av mine favorittprodukter på kjøkkenet. Den blir flittig brukt både til pannekaker og omelett. Jeg har gjerne periodefrokoster og mens pannekaker var fast frokost i mange år, nå er det gjerne omelett til frokost eller lunsj.

Dette er en basisoppskrift som du kan variere etter hva du liker og hva du har i matskapet.

Her er noen tips til hva du kan ha i pannekakeoppskriften:

Serveringsforslag:
Næringsinnhold:
  • Energi: 216 kcal
  • Protein: 12,2
  • Karbohydrat: 23,7
  • Fett: 9,1

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.