Hjem   Om meg   Kontakt
Nyttige linker uke 25 - 2014 | Marianne de Bourg
13440
post-template-default,single,single-post,postid-13440,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Nyttige linker uke 25 – 2014

Ukas nyttige linker og sider jeg har likt (“Link love” som det heter på bloggspråket):

Fra solbart og fårikål til Zumba og jakten på den perfekte kropp. Ukas nyttige linker om mat og kosthold, kropp og helse.

PINTEREST

Ingeniørfruens-samling-proteinrik-mat-på-Pinterest

Foto via Pinterest

HELSE

  • Noen solsprayer kan være kreftfremkallende, fordi de inneholder nanopartikler som kan dras inn i lungene. Små barn er særlig utsatt, skriver NRK. 
  • TED-video (har du hørt om TED? Mye klokt der!): En ny måte å tenke behandling av kreft på, nemlig forhindre veksten av blodkarene som mater svulsten: Å spise kreftbekjempende matvarer.
  • Ellen får såkalt solbart når hun soler seg. Les om pigmentflekker i sola (som jeg får på kinnene).

MAT

KJÆRLIGHET/FORHOLD

Forskningen sier at langvarige forhold er det mer godhet og sjenerøsitet. Ingen overraskelse egentlig.

KROPP

TRENING

  • Har begynt å danse i Zumba igjen. Lenge siden sist og jeg følte derfor å gjøre litt research på Zumba Moves på YouTube (hva er det man ikke finner på YouTube, sier jeg bare). Ønsker meg forresten at treningsenteret mitt legger ut spillelistene fra saltimene. Det skal jeg legge i forslagskassa!
  • Se hvordan denne 34 år gamle moren fikk bikinikropp (bra jobba, men er det liksom oppsiktsvekkende at en person på 34 år kan se bra ut i bikini…?)

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Håper du fant noe interessant!

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits