Hjem   Om meg   Kontakt
[TRENING] Mine tips til å få gjennomført treninga | Marianne de Bourg
13403
post-template-default,single,single-post,postid-13403,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[TRENING] Mine tips til å få gjennomført treninga

I likhet med trikset å ta på meg treningsgøyet når jeg står opp, bruker jeg et triks til: Det er å ha treningstøyet plassert foran i skapet i øyehøyde. Altså glem plassering nederst i undertøyskommoden, eller bakerst og øverst i garderoben. Nei, det må synes! Det må være det første du ser når du skal kle på deg.

Ingeniørfruens-geniale-treningstips

Det funker i hvert fall for meg.

Smart?

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits