Hjem   Om meg   Kontakt
Hjemmelaget energidrikk | Marianne de Bourg
13191
post-template-default,single,single-post,postid-13191,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hjemmelaget energidrikk

Neida, denne inneholder verken koffein eller guarana, men er allikevel bra som påfyll når energilageret er tomt på trening.

Det er skrevet så mangt om hvor skadelig energidrikker er, og jeg har blitt (delvis) skremt bort fra å drikke Red Bull Light, som jeg må innrømme at jeg har gjort innimellom før trening. Det hender jo at jeg ikke har rukket å spise eller at jeg føler meg i litt for dårlig form.

Nå har jeg forsøkt meg på en hjemmelaget versjon av treningsdrikk:

Ingeniørfruens-hjemmelagde-energidrikk

 

Den inneholder vann, karbohydrater og litt salt. Akkurat hva som trengs!

Hjemmelaget energidrikk

(1 drikkeflaske)

  1. Vann
  2. Ca 2 ss Tart Cherry (økologisk kirsebærkonsentrat)
  3. Stevia med vannmelonsmak eller bærsmak
  4. En liten klype havsalt

Ingeniørfruens-treningsdrikk-med-tre-ingredienser

Jeg spiser lavkarbo og satser på å unngå å gå tom på trening fordi kroppen bruker fettforbrenning. Det er derfor ikke så ofte jeg behøver påfyll av energi på trening, men denne funker de dagene jeg trenger det lille ekstra!

PS – 2 spiseskjeer av kirsebærkonsentratet inneholder 15 g karbohydrat.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Hva synes du om energidrikker – og drikker du det sjøl? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits