Hjem   Om meg   Kontakt
[SKJØNNHET] Bronsebrun hud og glansfullt hår | Marianne de Bourg
12752
post-template-default,single,single-post,postid-12752,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Bronsebrun hud og glansfullt hår

Har du rukket å bli brun allerede? Hvis ikke her er noen fine produkter som skal gi glans til hår og bronsebrun hud. De passer jo enten man har blitt brun eller ei.

Ingeniørfruens-tips-til-bronsebrun-hud-og-glansfullt-hår

 

SOLPUDDER: Mineral Bronzer som får huden til å stråle med en naturlig og ungdomlig glød, kr 439, Gaya.

4-PK ØYENSKYGGE: Shimmer Cubes palett med 4 skygger blant annet i fargene gull og bronse, kr 259, The Body Shop.

MINERALØYNESKYGGE med massesvis av pigmenter. Mineralskyggene kan også brukes på leppene (blandet med lipgloss), neglene og som eyeliner. Kr 339, Gaya. 

HÅROLJE: Schwarzkopf Gliss 6 Miracles Oil Essence gjør håret lettkjemmet, føyelig og beskytter mot varme. Håret blir mykt og samtidig motvirker oljen både frizz, sprøhet og splittede tupper. Kr 99, Schwarzkopf.

KROPPSOLJE: Honey Bronze Shimmering Dry Oil er en lett og fuktgivende kroppsolje. Gir huden en varig naturlig glød uten striper. Kr. 239, The Body Shop.

Står på ønskelista!

Gaya Cosmetics ‘Mineral Makeup er laget av 100% naturlige ingredienser, inkludert Mica, en naturlig ingrediens med medisinske egenskaper; Titanium Dioxide, et naturlig UV-filter; og sink, som absorberer fuktighet og helbreder huden. Alle produktene er kjemikaliefri, parabenfri og parfymefri. Hudpleielinjen er beriket med kraftige vitaminer, mineraler, oljer, urter og syrer som arbeider i synergi for å legge elastisitet og fuktighet, bevare hudens tekstur og redusere synlige tegn på aldring. Gaya får du kjøpt blant annet hos Coverbrands.

The Body Shop mener at alle har rett til en rettferdig inntekt for arbeidet sitt og at barnearbeid bør avskaffes, og at råvarene fra naturen bør verdsettes. Body Shop mener også at alle kvinner har rett til å føle seg fantastiske, og at ingen dyr skal utsettes for dyreforsøk. Her er nettbutikken til The Body Shop.

Gliss hårpleieprodukter fra Schwarzkopf er tilpasset alle hårtyper og behov. Produktene inneholder flytende keratin som gjenoppbygger hårcellene innenfra.  Schwarzkopf får du kjøpt i dagligvarebutikker, parfymerier og hos noen frisører

[Mitt mål er å bytte ut alle hud-, kropps- og hårpleieprodukter til produkter med mer naturlige ingredienser. Helst vil jeg at de skal være økologiske, de må ikke være testet på dyr, produsert av fornybare ressurser og gjerne Fairtrade i tillegg. Dette er mange krav som vanskelig kan oppfylles hvis jeg skal ta hensyn til lommeboka, men etter hvert som jeg går tom for et produkt, skal det neste produktet jeg kjøper være litt bedre enn det forrige.]

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du erfaring med foundation mot rød eksemhud?
Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Likte du dette?
Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, f
ølge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.