Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | SukrinMelis med stevia
12873
post-template-default,single,single-post,postid-12873,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

SukrinMelis med stevia

Nå får du mer søtsmak for pengene når du kjøper SukrinMelis.

Den er nå tilsatt en liten mengde stevia, slik at den nå er like søt som vanlig melis. (Tidligere 70 %)

Ingeniørfruen-anbefaler-nyheten-Sukrinmelis-med-stevia

Kombinasjonen av Sukrin og stevia gir en renere søtsmak, og demper den kjølende følelsen som Sukrin kan gi. Siden den nye SukrinMelisen er 40 % søtere enn før, trenger du en mindre mengde når du bruker den i bakst, syltetøy, glasur, smoothies o.l.

Prisen er den samme: kr 62.

Søk gjerne på Sukrin og SukrinMelisi bloggen slik at du får fram alle oppskriftene hvor disse er brukt.

PS – Du kan følge bloggen på Facebook og Pinterest.

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits