Hjem   Om meg   Kontakt
Mangosalsa | Marianne de Bourg
12274
post-template-default,single,single-post,postid-12274,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Mangosalsa

Salsa, dip og chutney som tilbehør blir aldri feil. Jeg blir aldri lei og lager stadig nye varianter, som denne mangosalsaen.

Den løfter ethvert indisk måltid, men er også perfekt til tex mex dersom du dropper appelsin og kokos – og erstatter mynte med koriander.

Ingeniørfruens-mangosalsa

Foto: Ingeniørfruen

Mangosalsa

(4 porsjoner)

  • 1 mango
  • 1 lime, skall og saft
  • 1 ss finhakket mynte
  • 1 stor eller 2 små appelsiner
  • 1 ss finhakket ingefær
  • 1 ss finhakket løk
  • 1 ss kokosmasse
  • Spar litt revet lime og et par mynteblader til pynt

Riv skallet på limen, del den i to og press ut saften. Skrell og skjær mangoen i biter og ha dem over i en bolle med limesaft over. Skrell appelsinen og skjær den i små biter, uten de hvite hinnene om du gidder. Finhakk ingefær, løk, chili og mynte og bland i salsaen. Ha over revet lime og kokosmasse og bland.

Ha et smakfullt måltid!

Flere oppskrifter med mango:

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.