Hjem   Om meg   Kontakt
[DRIKKE] Smirnoff Gold med flytende gull | Marianne de Bourg
12744
post-template-default,single,single-post,postid-12744,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[DRIKKE] Smirnoff Gold med flytende gull

Det er gull det som glimrer!

Denne morsomme nyheten må da være perfekt til store fester, for eksempel som velkomstdrink i bryllup.

Smirnoff lanserer nå et nytt produkt i sin kolleksjon; Smirnoff Gold. Inspirert av den russiske tsarenes lidenskap for gull, inneholder Smirnoff Gold flak av 23 karats gull sammen med naturlig kanel.

Ingeniørfruen-om-nyheten-Smirnoff-Gold-likør-med-flytende-gull

Smirnoff Gold likør er en luksuslikør laget med Smirnoff No 21 premium vodka smaksatt med et hint av kanel og ekte 23 karat spiselig bladgull.

Smirnoff Gold Cinnamon er som den tradisjonelle Smirnoff Red destillert tre ganger og trekullfiltrert ti ganger. Det gjør det til en vodka med ren og klar smak. En spesiell prosess sørger for at gullflakene ikke synker til bunns, men flyter rundt i flasken.

For en smak av luksus, nyt den som den er eller blandet i en longdrink  eller cocktail.

Tips: Bland den med klar eplejuice og Soda eller sitronbrus i et høyt glass med is og pyntet med en limebåt.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

3 Comments
 • […] Smirnoff Gold med 23 karat flytende gull […]

 • Peter Barbulla

  14/07/2014 at 1:13 am Reply

  Ideen med innblanding av gull er over trehundre år gammel og kjent fra resepten av “Danziger Goldwasser” som har sitt opphav i Hansebyen Danzig. Likøren produseres fremdeles, men nå i byen som heter Gdansk. Forresten “spiselig gull”. Det er vel lite fordøyelig. Her gjelder prinsippet: rett inn rett ut. Så sett er vel småhakkete jernspikere like “spiselig”, men en artig drink er det sikkert, både denne og denne, men Goldwasser er litt for søt for min smak.

  Hilsen Peter Barbulla

  • Marianne

   16/07/2014 at 10:08 am Reply

   Takk for artige historiske fakta :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.