Hjem   Om meg   Kontakt
Økologisk sjampo og balsam til sommerhåret fra Green People | Marianne de Bourg
12718
post-template-default,single,single-post,postid-12718,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Økologisk sjampo og balsam til sommerhåret fra Green People

Enten om du er på stranden eller ved bassenget denne sommeren, er det ikke bare huden din som trenger beskyttelse – håret ditt trenger også pleie.

Ingeniørfruen-anbefaler-økologisk-sjampo-og-balsam-fra-Green-PeopleIngeniørfruen-anbefaler-økologisk-sjampo-og-balsam-fra-Green-People

 

Selv om du ikke farger, bleker eller bruker daglige stylingprodukter lider håret ditt fremdeles av skader fra ytre faktorer som forurensing, røyk og selvfølgelig solstråling. Disse belastningene kan føre til at lipider i hårsekkene blir ødelagt, som igjen fører til kjedelig, svakt, tørt, krusete og sprøtt hår.

Gjenopprett Glans og Intens Fukt

Nå kan du få supermykt, glatt hår med Sun & Sports Shampoo & Conditioner i varmen, med en ny, spennende ingrediens; artisjokkblad ekstrakt. Artisjokkbladekstrakten virker som et beskyttende skjold på den ytre delen av hårstråene og etterlater håroverflaten myk, skinnende og krusefri.

I direkte sollys, vil lipidene som beskytter og gir glans til håret, oksidere og deres virkning blir svekket. Håret etterlates livløst og kjedelig. Artisjokkblad ekstrakten bevarer håroverflaten og gir glans og fylde. Resultatet blir et sunt og flokefritt hår, både for farget og naturlig hår.

Perfekt For Bassengkanten

Sun & Sports Shampoo er en effektiv, men mild rensesjampo, perfekt til å fjerne klor og miljøgifter som sitter igjen i håret. Både sjampoen og balsamen inneholder planteprotein for å restrukturere skader på hårstråene. Ananas ekstrakt har et naturlig høyt innhold av enzymer som fjerner døde hudceller som samler seg på håret og i hodebunnen ved bruk av stylingprodukter og hårspray.

Sun & Sports Shampoo 100ml – 139NOK – 100% sertifisert og laget med 81% sertifiserte økologiske ingredienser.

Sun & Sports Conditioner 100ml – 139NOK – 100% sertifisert og laget med 91% sertifiserte økologiske ingredienser.

Om Green People

Green People har vært ledende innenfor økologisk hudpleie og kosmetikk siden 1997, og var involvert i å sette den første standarden for økologisk kosmetikk. Grunnleggeren Charlotte Vøhtz startet Green People for å finne en løsning på datteren Sandra sine problemer med allergi og utslett. Siden har Green People kun vokst og er i dag et veletablert økologisk merke.

Green People sin lidenskap for naturlig hudpleie er basert på konseptet om ”Phyto Science” – planteytelse uten kompromisser med syntetiske stoffer. Green People tilbyr kvalitetsfulle produkter, og tror at natur og vitenskap går hånd i hånd. Økologiske hudpleieprodukter vedlikeholder den naturlige balansen i hudens fuktighetsnivå, samtidig som merket tar hensyn til bærekraftighet og miljøproblemer. Green People er dedikert til å kun kjøpe Fair Trade ingredienser der det er mulig og donerer også 10% til veldedige formål.

”Naturlig næring til din hud”

Green People har over 100 prisberømte hud- og hår produkter med >90% naturlige og økologiske ingredienser. Green People er også 100% vegetariansk og tester aldri på dyr.

Green People produkter inneholder aldri…

…Sodium Lauryl/Laireth sulfat, parabener, lanolin, ftaler, propylene glycol, silikoner, PABAsolkrem, petrokjemikalier, DEA, TEA eller PEG ́er, oljer som kan tette porene, syntetiske duftstoffer, kunstige fargestoffer eller uttørkende alkohol.

10% av netto fortjeneste blir donert til veldedige formål.

Green People sine produkter finner du på GreenPeople.no 

Flere økologiske produkter:

[Mitt mål er å bytte ut alle hud-, kropps- og hårpleieprodukter til produkter med mer naturlige ingredienser. Helst vil jeg at de skal være økologiske, de må ikke være testet på dyr, produsert av fornybare ressurser og gjerne Fairtrade i tillegg. Dette er mange krav som vanskelig kan oppfylles hvis jeg skal ta hensyn til lommeboka, men etter hvert som jeg går tom for et produkt, skal det neste produktet jeg kjøper være litt bedre enn det forrige.]

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Hvordan blir håret ditt av sol, strand og basseng….? Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele, skriv gjerne noen ord inn i kommentarfeltet under.

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

2 Comments
 • Maria U

  01/06/2014 at 7:02 pm Reply

  Elsker Green People :) Har solkrem derfra!

  • Marianne

   01/06/2014 at 9:25 pm Reply

   Så bra! Helt nytt for meg, men elsker det før jeg har prøvd ;0)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.