Hjem   Om meg   Kontakt
[HAPPY HOUR] Elderflower Collins | Marianne de Bourg
12568
post-template-default,single,single-post,postid-12568,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HAPPY HOUR] Elderflower Collins

Fredag er cocktailtid og dagens drink er en Elderflower Collins. Den består av gin
og likøren Bols Elderflower som er laget av Svarthyll, på latin Sambucus nigra
(Elderflower = Svarthyll).

Bols Elderflower er en klar likør laget ved å bruke kremfargede honningduftende blomstene på busken Svarthyll. Den lyst gylne likøren dufter av honningduftende hyllebærblomster og har en floral smak med en anelse sitrus. Bols Elderflower kan drikkes som den er med is i glasset, men er også perfekt i cocktails og drinker. Den er også deilig over is!

Ingeniørfruens-cocktail-Elderflower-Collins

Foto: Ingeniørfruen

Elderflower Collins

(1 glass)

Bland elderflower likør, gin og sitronsaft i et høyt glass med is. Fyll opp med soda.

Jeg brukte et elegant vinglass til denne cocktailen istedenfor et klassisk highballglass. Jeg syntes den elegante drinken fortjente det.

Visste du forresten at vin av bær og blomster hos Svarthyll har vært laget i mange hundre år? Svarthyll er dessuten kjent for å være bra mot forkjølelse, og hylleblomstvann skal være bra for huden og øynene.

Ønsker deg verdens beste helg!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

3 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.