Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Innendørs urtehage med konstant tilgang på urter | Marianne de Bourg
12518
post-template-default,single,single-post,postid-12518,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Innendørs urtehage med konstant tilgang på urter

Urter kjøpt i matbutikk kan være vanskelig å holde liv i, spesielt koriander dør raskt og det er skikkelig kjipt å kaste urter (særlig de som jeg nesten ikke har rukket å brukte!).

Ingeniørfruen ønsker seg innendørs urtehage med friske urter året rundt

Foto: Electrolux

Jeg har tidligere tipset om å fryse ned urter, men ofte så visner de før jeg får kommet så langt. Men jeg elsker å ha tilgang på friske urter og har derfor en drøm om konstant tilgang på friske urter året.

Snart kan drømmen bli til virkelighet.

Electrolux  viste fram den innovative nyheten Electrolux Herb Garden på årets EuroCucina-messe i Milano i april: En innenødørs urtehage – eller urteskap som er tiltenkt som innbyggingsprodukt på samme måte som et vinskap og lignende. Urteskapet, som sannsynligvis vil komme med standard innbyggingsmål, blir lansert i løpet av 1-2 år.

Ingeniøfruen gleder seg til lanseringen av Electrolux Herb Garden

Foto: Electrolux

Da er det bare å vente på at den innendørs urtehagen kommer i salg. Står på ønskelista!

Har du noen triks for å få urtene til å overleve? Jeg har prøvd Eva Solo urtepotte hvor urten drikker vann via en tråd fra potte til vannbeholder under. Jeg har også prøvd MesterGrønn urtepotte i tekstil som fungerer overraskende bra. Men jeg ønsker meg tips til hvordan få koriander (som jeg er så glad i!) til å overleve lenger. Og unngå lus på urtene…
I går kastet jeg en mynte og en oregano på grunn av lus…kjedelig!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Har du spørsmål, tanker eller erfaringer å dele? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.