Hjem   Om meg   Kontakt
[HAPPY HOUR] Passionate Cosmo | Marianne de Bourg
11948
post-template-default,single,single-post,postid-11948,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[HAPPY HOUR] Passionate Cosmo

Hei! Det er fredag alt og tid for en cocktail. Klar for en kveld med cocktails og lidenskap? Serverer du kjæresten din denne vil du dessuten garantert bli populær.

Dagens drink Passionate Cosmo er en rosa variant av klassikeren Cosmopolitan, også kalt Cosmo. Mens den klassiske Cosmoen inneholder vodka, tranebærjuice og appelsinlikør, er tranebærjuice her erstattet med pasjonsfruktlikør. Det gir drinken en sart rosa farge, og den får høyere alkoholinnhold, altså blir sterkere.

Ingeniørfruens-passionate-cosmo-cocktail

Glassene er kjøpt hos Indiska / Foto: Ingeniørfruen

Passionate Cosmo

(1 Martini-glass)

Rist ingrediensene i en cocktailshaker med isbiter. Sil og ha over i et cocktailglass. Oppskriften er hentet her.

Dagens spilleliste er med artisten Justin Nozuka, som har en lidenskapelig stil og som jeg første gang hørte da vi spiste på en vegansk restaurant i Bordeaux. Han begynte å skrive sanger som 12-åring, og to av sangene i spillelisten “Supposed to Grow Old” og “I’m in Peace” skrev han som 15-åring. 

Cocktail Hour Vol. 33 – Justin Nozuka

Da er det bare å ønske verdens aller beste fredag!
Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits