Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Rose for skjønnhet og velvære
11686
post-template-default,single,single-post,postid-11686,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Rose for skjønnhet og velvære

Rosen har ikke bare blitt brukt som legeplante siden antikken, roseolje, rosenvann
og nypekjerneolje er også mye brukt i hudpleie hvor den rosenvann renser huden
og glatter ut rynker og bidrar til å helbrede vev. Den er også en perfekt kvinneurt
som virker positivt på vårt hormonsystem, fruktbarhet og seksualdrift.
[Les mer om rosens medisinske egenskaper]

Her er et knippe produkter som inneholder rose, samt en neglelakk i fargen Rose:

Ingeniørfruen-tipser-om-et-knippe-gode-produkter-med-rose

Forhandlere:

Estelle & Thild-produkter er sertifisert organiske av EcoCert, som er det største uavhengige sertifiseringsorganet innen granskning av økologiske produkter i Europa og USA. Du kan få kjøpt Estelle & Thild online på NET-A-PORTER eller sjekk ut listen over forhandlere i forhandlerlisten til Estelle & Thild.

L’OCCITANE er en naturlig hudpleieserie fra Provence av høy kvalitet, utviklet etter prinsippene for fytoterapi og aromaterapi (behandling med urter og planteekstrakter). L’Occitane har butikker i Oslo-området og på Vestlandet, samt nettbutikk.

Max Factor kan kjøpes i parfymerier og i mange nettbutikker, blant annet hos Coverbrands og Nelly.

Pukka er et økologisk hudpleie med en enestående kvalitet og renhet og en velgjørende virkning som når dypt ned i huden. Pukka teer, hudpleie og superfoods får du i helsekost, Boots apotek og flere interiørbutikker.

REN-produktene inneholder kun naturlige ingredienser. Ingen mineralolje, parabener,  ingredienser som er syntetisk fremstilt, genmanipulert eller fra dyr. REN kan blant annet kjøpes på Vitusapotekene , Blivakker og på Strawberrynet.

[Mer roseinspirasjon]

Ha en fin dag
Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Da kan du dele bilde og link med en venn på Facebook eller Pinterest! Følg meg gjerne på Pinterest , bli fan av bloggen på Facebook og registrer e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” øverst til høyre under bildet av meg. Da mottar du blogginnleggene mine på e-post. Takk for lesing & deling! 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits