Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [LØRDAGSGODT] Sorbet på 1-2-3
8939
post-template-default,single,single-post,postid-8939,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[LØRDAGSGODT] Sorbet på 1-2-3

Her er en ny oppskrift ute i serien LØRDAGSGODT der jeg lager sunne alternativer til lørdagsgodt.

Denne deilige isen – eller sorbeten er et supersunt alternativ til lørdagsgodet. Enkelt å lage er den også. Det er gjort på 1-2-3!

Ingeniørfruens-superenkle-lavkalori-sorbet-eller-is-på-1-2-3

Sorbet på 1-2-3

(Ca 4 porsjoner)

Denne isen er kjapp å lage, sunn og god. Verdens enkleste lørdagsgodt!

  • En pose frosne bringebær (400 g)
  • 1 banan
  • 2 ss SukrinMelis (kjøpes på nett, daglivare eller helsekost)
  • 5 dråper Stevia med bærsmak

Bland alt i en blender og server!

Isen kan varieres ved å bruke annen frossen frukt og bær:

Sorbeten er sukkerfri, lavkalori, glutenfri og laktosefri/melkefri. Raw food er dette også.

Næringsinnhold:

Energi: 517 kcal
Protein: 4,1 g
Karbohydrater: 131,6 g
Fett: 1 g

Næringsinnhold pr porsjon:

Energi: 129,25 kcal
Protein: 1 g
Karbohydrater: 32,9 g
Fett: 0,25 g

Følg med – nye oppskrifter på LØRDAGSGODT hver lørdag.

Bon appétit!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.