Hjem   Om meg   Kontakt
Margarita med appelsin | Marianne de Bourg
11715
post-template-default,single,single-post,postid-11715,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Margarita med appelsin

Står det taco eller pizza på menyen i kveld? Da kan jeg foreslå tacopizza, hjemmelaget tacokryddersalsa og tortillalomper pluss denne supergode varianten av Margarita.

Den klassisk drinken Margarita inneholder kun tequila, sitruslikør og limesaft, mens denne varianten også inneholder appelsinjuice, noe som gir en frisk og søt smak, og en lettere drink.

Ingeniørfruens-tex-mex-Margarita

Foto: Ingeniørfruen

Margarita Tex Mex-style

(1 glass)

  • Salt
  • Limebåt til rimming av glasset
  • 4 cl tequila, gjerne Sauza Silver
  • 2 cl Cointreau
  • 2 cl limejuice
  • 4-8 cl appelsinjuice eller friskpresset appelsinsaft
  • Isbiter

Ha salt i en lav skål eller på en asjett. Del limen i to, skjær et kryss i en av bitene og fukt utsiden av kanten på glasset med limesaft mens du holder det opp/ned. Gni kanten på glasset i saltet. Fyll glasset med isbiter. Ha i tequila, Cointreau, ferskpresset limejuice og appelsinjuice.

Tips: Prøv med 4 cl appelsinjuice eller gå for 8 cl hvis du vil ha en lettere (mer utblandet) cocktail.

Ha en fin kveld
Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.