Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Bra hudpleiemerke for menn – Bulldog
11654
post-template-default,single,single-post,postid-11654,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Bra hudpleiemerke for menn – Bulldog

Er mannen i ditt liv opptatt av hudpleie? Om han ikke er det, kan du hjelpe ham litt på vei.

Menns hud er forskjellig fra kvinner og bør helst bruke produkter som er spesielt utviklet for menn. For det første er menns mye fetere hud enn kvinner, noe som betyr en større risiko for blank hud , grove porer, kviser og urenheter. I tillegg har menns hud en lavere pH-verdi (pH 4,5 i gjennomsnitt).

BULL DOG er et bra hudpleimerke for menn med naturlige ingredienser og denne dusjsåpen inneholder 7 eteriske oljer, aloe vera og mentol for å rense og styrke huden.

Ingeniørfruen-tipser-om-bra-hudpleiemerke-for-han-Bulldog

Foto: Ingeniørfruen

Original Shower Gel

Pris: Kr 92

Produsenten om produktene:

Våre produkter aldri inneholde kunstige farger, syntetiske dufter eller ingredienser fra kilder dyr. For oss er det av avgjørende betydning hva våre produkter inneholder, og vi ønsker å få alle mennesker til å bry seg så mye om hva de bruker på huden deres som om maten de spiser. Alle Bulldog-produkter inneholder en unik blanding av essensielle oljer og andre fantastiske naturlige ingredienser som gir hudpleie resultater i god form. Du vil aldri finne ingredienser som parabener, sodium lauryl ether sulfate, kunstige farger eller syntetiske dufter i våre produkter.

Uten animalske ingredienser
Bulldog produkter inneholder aldri ingredienser av animalsk opprinnelse, ikke engang de vanlige ingredienser som lanolin eller bivoks . Vi er fullt ut godkjent av det britiske Vegetarian Society.

Egnet for vegetarianere og veganere.

Cruelty Free
Cruelty Free International er en global kampanje for å få slutt på dyreforsøk innen kosmetikk. Kampanjen arbeider rundt om i verden for et forbud mot dyretesting av kosmetiske produkter og ingredienser. Noen produkter bærer merkelapper som “Ikke testet på dyr” eller “mot dyretesting”, men disse etikettene er ofte forvirrende og garanterer ikke at produktet er fri for dyreforsøk. Det gjør bare logoen med den hoppende kaninen. Produkter merket med kaninens logo (Bulldogs produkter ) er sertifisert som “Cruelty Free” i henhold til den internasjonalt anerkjente standarden “Humane Cosmetics Standard” (standard for menneske produsert kosmetikk ).

Produsentens nettside

Bulldog fås kjøpt her:

Apotek1
Bangerhead.no
iHerb
Made4men.no
Vita.no

Ha en fin dag
Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits