Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Fotpleieprodukter på ønskelista til fotpleie hjemme
11511
post-template-default,single,single-post,postid-11511,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Fotpleieprodukter på ønskelista til fotpleie hjemme

Å stelle ansiktet er rutine, men hva med føttene? Også de trenger pleie. 

Jeg har ikke vært så flink til dette om vinteren, men har nå begynt å bruke en elektrisk fotfil – og funnet ut at jeg kan spare 3000 i året på å gjøre fotpleien hjemme.
Nå som påsken gir oss noen ekstra fridager, blir det tid til å gjøre føttene sommerfine med neglelakk i en lys og vårlig farge.

Tips – Lag en egen kurv med produkter til fotspa:

Foreløpig har jeg kun elektrisk fotfil og kroppskrem fra The Body Shop, men ønsker meg en kurv hvor alle fotpleieproduktene får plass sammen. Jeg vil ha fotfil, massasjerulle, neglklipper, neglelakkfjerner og bomull i kurven. Badesalt, maske,  fotkrem og olje til fotbadet. Det gjør det så mye hyggeligere å skape litt spa-følelse ut av fotpleieseansen. Å tenne lys og med en kopp te eller et glass vin er heller ikke dumt! Det blir et påskeprosjekt – å samle produkter til en fotpleiekurv (foto kommmer). I mellomtiden står disse produktene på ønskelista:

Ingeniørfruen-om-fotpleie-hjemme-og-fotpleieprodukter-på-ønskelista

Foto og produkter fra: Bloomingville, Hårologi, Neglakademiet, The Body Shop.

Håper du ble inspirert til å leke fotspa i påsken – og kanskje også legge fotpleieproduktene i en egen kurv…

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook. Registrer du e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” under bildet av meg, mottar du blogginnleggene mine på e-post. 

 

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits