Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Gult er kult til påske
11184
post-template-default,single,single-post,postid-11184,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Gult er kult til påske

Gult er kult, ikke bare til påske men hele tiden. Gult er også godt, tenk bare på sitron, smør, eggeplomme og vaniljekrem.

Her er et knippe gule godbiter som gjør seg til påske. Grønn te og urtete, klarnet smør, olivenolje av god kvalitet (og god smak!) og en fantastisk god mangoeddik.

Påskeshopping

 


Økologisk ghee (klarnet smør) fra Pukka, kr 139

Sitronmelisse-te fra Helios, kr 39

Påskeolje 2014, aromatisk olivenolje  som passer perfekt til påskelammet, kr 249

Grønn te med sitrusfrukter (i fin boks!), Harney & Sons, kr 125

Mangoeddik. Frisk og fruktig eddik av hvitvinseddik og mangojuice, kr 199

Ha en fin dag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-bøker-kropp-matoppskrifter-sunn-mat-oppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Da kan du dele bilde og link med en venn på Facebook eller Pinterest! Følg meg gjerne på Pinterest , bli fan av bloggen på Facebook og registrer e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” øverst til høyre under bildet av meg. Da mottar du blogginnleggene mine på e-post. Takk for lesing & deling! 

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits