Hjem   Om meg   Kontakt
[LØRDAGSGODT] Hjemmelaget sukkerfritt sjokoladpålegg | Marianne de Bourg
11122
post-template-default,single,single-post,postid-11122,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[LØRDAGSGODT] Hjemmelaget sukkerfritt sjokoladpålegg

Hjemmelaget sukkerfritt sjokoladepålegg, Nugatti eller Nutella – på ferskt brød med mye smør…mmm. Det er ikke mye jeg savner etter at jeg sluttet å spise sukker, men kanskje sjokoladepålegg.

Ingeniørfruens hjemmelagde sukkerfrie sjokopålegg

Her en dag blandet jeg mitt eget sjokoladepålegg og det ble godt men litt flytende. Jeg har forsøkt enda en gang og justert litt. Her er hva jeg har kommet fram til:

Hjemmelaget sukkerfritt sjokoladepålegg

(1 stort glass eller en liten glassbolle)

Bland alle ingrediensene i en food processor til et glatt sjokoladepålegg. Så må du smake til. Er det søtt nok? Hvis ikke, har du i mer yaconsirup. Er det nok sjokoladesmak? Ha i mer kakao om det smaker for lite sjokolade. Er den myk nok til at den er smørbar? Hvis ikke, har du i litt mer kokosolje.

Ingeniørfruens hjemmelagde sukkerfrie sjokoladepålegg

Første batch med sjokopålegg. Tynt, men godt! Foto: Ingeniørfruen

Kan spises på brødskiva – eller som lørdagsgodt rett fra bollen!

Kjøper du Nugatti eller annet sjokopålegg til barna dine? Og savner du sjokoladepålegg selv…?

Ha en fin dag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-drikke-bøker-kropp-matoppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori-hjemmelaget-naturlig-sunn-ma-og-oppskrifter

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du denne oppskriften? Da kan du dele bilde og link med en venn på Facebook eller Pinterest! Følg meg gjerne på Pinterest , bli fan av bloggen på Facebook og registrer e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” øverst til høyre under bildet av meg. Da mottar du blogginnleggene mine på e-post. Takk for lesing & deling! 

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.