Hjem   Om meg   Kontakt
[DRINKER] Margarita | Marianne de Bourg
11234
post-template-default,single,single-post,postid-11234,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Margarita

Margarita er en drink eller cocktail som passer perfekt til tex mex-aften, enten du skal spise taco, tacopizza, fajitas eller rett og slett bare tortillachips og salsa.

Den klassiske Margaritaen skal kun inneholde tequila, sitruslikør og limesaft. Og husk, Margarita må ikke forveksles med Margherita – som er pizza.

Her er oppskrift på én klassisk Margarita og én sukkerfri variant.

Ingeniørfruen-koser-seg-med-Margarita

Foto: Ingeniørfruen 

Margarita

(1 glass)

Ha salt i en lav skål eller på en asjett. Del limen i to, skjær et kryss i en av bitene og fukt utsiden av kanten på glasset med limesaft mens du holder det opp/ned. Snurr glasset i saltet. Ha i i tequila, Cointreau og limejuice i glasset.

Klassisk-Margarita

Cocktailglassene Perfection fra Holmegaard (mine favorittglass) koster kr 799 for 6-pk. Foto: Ingeniørfruen

En sukkerfri variant kan du lage sånn:

Sukkerfri Margarita

(1 glass)

Ha salt i en lav skål eller på en asjett. Del limen i to, skjær et kryss i en av bitene og fukt utsiden av kanten på glasset med limesaft mens du holder det opp/ned. Snurr glasset i saltet. Ha i i tequila, SukrinMelis, Stevia og limejuice i glasset.

Ha en fin dag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-drikke-bøker-kropp-matoppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori-hjemmelaget-naturlig-sunn-ma-og-oppskrifter

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du denne oppskriften? Da kan du dele bilde og link med en venn på Facebook eller Pinterest! Følg meg gjerne på Pinterest , bli fan av bloggen på Facebook og registrer e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” øverst til høyre under bildet av meg. Da mottar du blogginnleggene mine på e-post. Takk for lesing & deling! 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.