Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] Bli bra-smoothie! | Marianne de Bourg
11110
post-template-default,single,single-post,postid-11110,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[MAT] Bli bra-smoothie!

Har du barn (eller voksne) som er syke og derfor ikke orker tung mat. Ja, som egentlig ikke orker mat i det hele tatt? Da kan du tilføre massevis av sunne saker i en lett og frisk energidrikk proppfull av immunstyrkende egenskaper. En bli bra-smoothie!

Immunstyrkende ingredienser:

Bli bra-smoothien inneholder betennelseshemmende gurkemeie. Appelsin, jordbær, sitronsaft og nypepulver som tilfører immunstyrkende C-vitamin. Linfrøolje gir mye omega-3 som er gunstig for immunforsvaret. Lucuma-pulver skal være gunstig for immunforsvaret og Maca-pulver er kjent som “Peruansk ginseng” da den brukes i folkemedisinen for å øke utholdenhet, energi (samt seksuell lyst og ytelse).

Ingeniørfruens-bli-bra-smoothie-med-immunstyrkende-egenskaper

Foto: Ingeniørfruen

Selvfølgelig kan du drikke denne smoothien selv om du er frisk også. Den inneholder mest raske karbohydrater og gir ikke så mye metthetsfølelse, men prøv den rett etter trening når du trenger rask energi og påfyll!

Bli bra-smoothie

(1 stort glass)

For enda bedre helseeffekt kunne drikken inneholdt mer linfrøolje, gurkemeie og ingefær, men jeg holdt igjen på disse. Smoothien kunne ikke bare være sunn, men være god også – altså ha en balanse mellom smak og funksjon…

Ingrediensene mikses i en blender eller med stavmikser i en høy beholder.

Orker du mat når du er syk?  I så fall hva slags mat? Del i kommentarfeltet!

Ha en fin dag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-drikke-bøker-kropp-matoppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori-hjemmelaget-naturlig-sunn-ma-og-oppskrifter

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Da kan du dele bilde og link med en venn på Facebook eller Pinterest! Følg meg gjerne på Pinterest , bli fan av bloggen på Facebook og registrer e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” øverst til høyre under bildet av meg. Da mottar du blogginnleggene mine på e-post. Takk for lesing & deling! 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.