Hjem   Om meg   Kontakt
Styrkebibelen for jenter – Alt du trenger å vite om styrketrening fra A til Å | Marianne de Bourg
11058
post-template-default,single,single-post,postid-11058,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Styrkebibelen for jenter – Alt du trenger å vite om styrketrening fra A til Å

Argumentene for at jenter bør trene styrke er mange; bedre holdning, bedre fordøyelse, høyere hvileforbrenning og flere lykkehormoner.

Jeg har blitt enda mer overbevist om dette etter å ha lest boka Styrkebibelen for jenter. Denne boka inneholder alt du trenger å vite om styrketrening. Om program, øvelser og utstyr.  Alle basisøvelser trinn for trinn. Knebøy, markløft og brystpress, alt med tegninger.
Her lærer du riktig teknikk!

 

Ingeniørfruen om boka Styrkebibelen for jenter

Styrkebibelen for jenter

Sjanger: Trening
TittelStyrkebibelen for jenter – Alt du trenger å vite om styrketrening fra A til Å
ForfatterAnne Marte Sneve
Forlag Kagge Forlag
Pris:  Ordinær pris kr 349 (kr 305 hos Adlibris).

Forlagets omtale

Styrketrening gir deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler. Lista er lang, og noen av fordelene er at det styrker skjelettet, musklene og leddene så vi takler dagliglivets krav i større grad, det forebygger belastningsskader og beinskjørhet, det styrker hjerte og lunger, det gjør fordøyelsen bedre, minsker risikoen for depresjoner, forbedrer kroppskontroll, balanse og koordinasjon, forbedrer kroppsholdningen, øker hvileforbrenningen din, og ikke minst øker det selvtilliten din.

I denne boka motiverer og inspirerer Anne Marte Sneve deg til å tre inn i styrketreningens verden med en større forståelse av hvordan kroppen vår fungerer. La deg friste av resultater som blant annet mer overskudd, energi, velvære, sprettrumpe og bedre holdning. What`s not to like?

Bruk boka som et oppslagsverk, eller les den fra perm til perm. Bli en sterkere utgave av deg selv – du vil aldri angre!

Boka inneholder

 • Alt om trening fra A til Å (boka er lagt opp alfabetisk)
 • Hvordan du kan designe ditt eget treningsprorgram
 • Baseøvelser når du har 3o minutter til rådighet
 • Hvor fort du ser endring når man begynner å trene styrke
 • Om kaloriforbruk, fettprosent og fettfordeling på kvinnekroppen
 • Treningsprogram og øvelser du kan gjøre ute og hjemme
 • Litt om kosthold
 • Kondisjonstrening
 • Tips om utstyr
 • Myter om jenter og styrketrening
 • Trening for deg som har dårlig tid
 • Oversikt over treningsuttrykk
 • Treningsapper
 • Treningsmusikk
 • Gode styrkesider på nett

Om forfatteren:

Ingeniørfruen om boka Styrkebibelen

Foto: Kagge Forlag

Anne Marte Sneve er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og er i tillegg utdannet massasjeterapeut og kostholdsveileder. Hun har også bakgrunn fra medievitenskap og psykologi. Hun er utdannet Redcord Active kursholder, autorisert functional trainer fra Eleiko og sertifisert Gyria- og Kettlebells-instruktør gjennom NKBF. Sneve figurerer på TV2 som en av de faste treningsekspertene I TV2Sporty og i God Morgen Norge. I tillegg har hun en fast spalte som treningsekspert i Asker og Bærum Budstikkes helse og livsstils satsning: LYST og skriver blogg på TV2Sporty’s hjemmeside. Hun holder foredrag og tilbyr praktiske workshops i idrettslag, bedrifter og foreninger.

FORFATTERENS BLOGG: AnneMarte.no

Derfor bør du lese denne boka:

Anne Marte Sneve skriver at målet hennes har vært å lage dne beste boka om styrketrening for jenter. Det tror jeg hun har klart! Denne boka er utrolig innholdsrik, samtidig som den har en upretensiøs og glad tilnærming til styrketrening (også for meg som fra før ikke er så glad i styrketrening).

Jeg digger at jeg får en oversikt over alle treningsuttrykkene; hantler, manualer setehev, knebøy og squats. Nå slipper jeg å føle meg dum når jeg kommer på treningssenteret.

En motiverende bok og en bok jeg tror alle som skal begynne med eller driver med styrketrening vil bli inspirert av. Bra bok!

Spilleliste:

Musikk kan faktisk få deg til å yte 20 prosent mer på trening! Jeg har laget en spilleliste på Spotify basert på artisttipsene i boka. Dette er musikk som får deg i prestasjonsmodus. Abonnér gjerne!

Styrketrening for jenter ]

Er du glad i styrketrening? Hva slags musikk liker du når du trener? Fortell i kommentarfeltet, så legger jeg artistene inn i spillelista!

Ha en fin dag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-drikke-bøker-kropp-matoppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori-hjemmelaget-naturlig-sunn-ma-og-oppskrifter

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Da kan du dele bilde og link med en venn på Facebook eller Pinterest! Følg meg gjerne på Pinterest , bli fan av bloggen på Facebook og registrer e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” øverst til høyre under bildet av meg. Da mottar du blogginnleggene mine på e-post. Takk for lesing & deling! 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits