Hjem   Om meg   Kontakt
[SKJØNNHET] Brightening Essence serum fra L'OCCITANE | Marianne de Bourg
10985
post-template-default,single,single-post,postid-10985,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Brightening Essence serum fra L’OCCITANE

På ønskelista står reise til Provence, som jeg har på en liste over Europas mest romantiske reisemål. Provence består av rolige landsbyer, velsmakende mat og fantastiske viner, elegante badebyer med solfylte strender og noen av verdens best bevarte romerske ruiner.

L’OCCITANE er en naturlig hudpleieserie fra Provence av høy kvalitet, utviklet etter prinsippene for fytoterapi og aromaterapi (behandling med urter og planteekstrakter). Produktene og duftene er inspirert av Middelhavet (jeg ser for meg jorder fulle av lavendel…).

Ingeniørfruen tester nye Brightening Essence fra LOCCITANE

Foto: Ingeniørfruen

Et nytt (og naturlig!) produkt som inngår i min daglige hudpleierutine er bruk av serumet Brightening Essence fra L’OCCITANE.

Duft: Jeg elsker duften. Serumet dufter naturlig, kanskje av vår, en bukett blomster eller kanskje er det duften av en blomstereng i Provence…? Vanskelig å beskrive, men du skjønner kanskje hva jeg mener?

Konsistens: Serumet er lett å smøre på huden og trekker raskt inn. Serumet er drøyt (om du ikke bruker det på halsen også, som jeg…).

Effekt: Jeg har nå brukt produktet i én uke eller to og huden kjennes fastere, glattere og friskere etter bare noen dager. Over tid skal huden bli glattere av serumet og synligheten av rynker sterkt redusert. Jeg føler at en bekymringsrynke i pannen allerede har blitt mindre synlig.

Jeg elsker den følelsen dette produktet gir; fransk chic skjønnhet, duft av blomster og natur, noe ekte og naturlig.

MITT MÅL FOR 2014
Å bytte ut alle hud-, kropps- og hårpleieprodukter til produkter med mer naturlige ingredienser. Helst vil jeg at de skal være økologiske, de må ikke være testet på dyr,
produsert av fornybare ressurser og gjerne Fairtrade i tillegg. Dette er mange krav som vanskelig kan oppfylles hvis jeg skal ta hensyn til lommeboka, men etter hvert som jeg går tom for et produkt, skal det neste produktet jeg kjøper være litt bedre enn det forrige.

Ingeniørfruens nye Brightening Essence fra LOCCITANE

Foto: Ingeniørfruen

Produsenten om produktet:

Brightening Essence inneholder et konsentrat av “lysets blomst” – Immortelle og Tusenfryd – som bidrar til å redusere og forebygge rynker, jevne ut hudtonen og styrke gløden. Det omformulerte serumet bidrar til å redusere synligheten av rynker samtidig som hudtonen for tilbake sitt naturlige utseende – tonet og jevnere takket være sin ultra-konsentrerte formel.

Etter syv dager får du en mer strålende hud: huden reflekterer lyset bedre, takket være Vintergrønn og Nasturtium ekstrakter som hjelper med hudens naturlige eksfoliering av døde hudceller*. Over tid ** blir huden blir glattere og synligheten av rynker er sterkt redusert.

En kombinasjon av Tusenfryd-ekstrakt og et derivat av Vitamin C bidrar til å forene og jevne hudtonen. Huden virker synlig glattere, hudtonen ser jevnere ut og mer glødende. Huden utstråler et naturlig yngre utseende**.

* In vitro tester på ingredienser / ** In vivo test: tilfredshettest på 53 kvinner over åtte uker

Inneholder ikke: alkohol, BHA, BHT, EDTA, formol, formaldhyde, mineralolje, parabener, ftalates, silikon, syntetsik fargestoff eller triklosan.

Pris: kr 439 for 30 ml

L’OCCITANE har butikker på Sandvika Storsenter og på CC Vest, samt nettbutikk.

Har du prøvd produkter fra L’OCCITANE? Jeg elsker den følelsen produktene gir meg. Hva synes du?

Ha en fin dag!

Marianne-de-Bourg-Ingeniørfruen-skriver-om-helse-diett-kosthold-cocktails-drinker-drikke-bøker-kropp-matoppskrifter-sex-samliv-trening-skjønnhet-kosttilskudd-helsekost-økologisk-naturmedisin-kjerringråd-sukkerfri-lavkarbo-lavkalori-hjemmelaget-naturlig-sunn-ma-og-oppskrifter

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Da kan du dele bilde og link med en venn på Facebook eller Pinterest! Følg meg gjerne på Pinterest , bli fan av bloggen på Facebook og registrer e-postadressen din i feltet “Følg bloggen via e-post” øverst til høyre under bildet av meg. Da mottar du blogginnleggene mine på e-post. Takk for lesing & deling! 

 

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits