Marianne de Bourg | Hurtigpizza på 1-2-3 med brødmix
10930
post-template-default,single,single-post,postid-10930,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hurtigpizza på 1-2-3 med brødmix

Fredag, taco, tex-mex, pizza, øl…jeg sier ikke mer. Denne pizzaen kan du lage når lavt blodsukkkert gjør at du ikke klarer å velge mellom pizza eller taco. Da foreslår jeg denne kjappe tacopizzaen.

3 grunner til å lage denne pizzaen:
  1. Den er lavkarbo
  2. Den er kjapp og enkel! Du slipper elting og heving.
  3. Den er uten gluten, laktose, sukker, hvete, gjær og soya.
Ingeniørfruens-pizza-med-pizzabunn-av-brødmix

Foto: Ingeniørfruen

Kjapp pizza av pizzabunn på 1-2-3 med brødmix

(4-5 porsjoner – et fullt bakebrett)

  • 1 pakke brødmix
  • 400 g kjøttdeig, gjerne økologisk
  • 1 porsjon tacokrydder, gjerne hjemmelaget
  • 1 liten boks tomatpure
  • 1 lite glass salsa, gjerne hjemmelaget
  • Revet ost
  • Koriander og jalapeños kan has på pizzaen før servering

Serveres med ekstra salsa og jalapeños.

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 200 grader.

  1. Bland ut deigen med 4 dl vann til en jevn deig.
  2. Hell deigen utover bakepapir på et stekebrett med en gang (før den tykner for mye). I følge pakken skal den klappes flat utover en bakeplate, gjerne med litt olje over. Jeg kjevlet deigen med oljet bakepapir over for å få den tynn og jevn, og helt ut i kanten på stekebrettet. Dra bakepapiret av før steking.
  3. Forstek i ca 15 minutter (følg med etter 10 minutter).
  4. Imens steker du kjøttdeigen med tacokrydder og litt vann. Riv osten.
  5. Ta ut pizzaen, varm ovnen til 225 mens fyllet legges på; smør tomapuré på bunnen, ha deretter på kjøttdeig og legg på salsa i klatter rundt på pizaen. Ha over revet ost.
  6. Sett inn pizzaen og stek videre i 5-10 minutter. Følg med og ta pizzaen ut når osten er smeltet og bunnen begynner å bli litt godt stekt. Legg på jalapeños og frisk koriander før servering.

Denne pizzaen smaker godt med Corona til eller Estrella Damm Daura for et glutenfritt alternativ.

Bon appétit!

[Pizza med grov lavkarbo bunn]
[Oppskrift på hjemmelaget tacokrydder]
[Oppskrift på hjemmelaget salsa]
[Brødmixen bakt som fint brød]

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.