Hjem   Om meg   Kontakt
Frokost med Pumpkin Pie Spice Mix kryddermiks aka gresskarpai krydder | Marianne de Bourg
6604
post-template-default,single,single-post,postid-6604,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Enkel frokost med Pumpkin Pie Spice

Lyst på tips til kjapp frokost som smaker?

Frokost er et viktig måltid for meg fordi jeg alltid blir kjapt sulten. Jeg har appetitt som en voksen mann og elsker hotell-buffeter hvor jeg kan forsyne meg 2 og 3 og 4 ganger…

Men hverdagsfrokosten må gå fort. Jeg. Trenger. Mat. NÅ! er gjennomgangstonen.
Og da er jo yoghurt og nøtter helt perfekt. En klassiker som jeg gjerne spiser når vi er på ferie er yoghurt, nøtter og honning. Men jeg liker å variere, og denne gangen med min egen krydderblanding: Pumpkin Pie Spice-kryddermiksen. Og det ble helt perfekt, om jeg må si det sjøl.

Marianne de Bourg - Ingeniørfruen redder verden med spicy frokost

Sunn & Spicy frokost (youghurt, nøtter og Pumpkin Pie Spice)

Her kan et dryss kanel erstatte krydderblandingen som består en stor del kanel, men også litt ingefær, og mindre mengder av muskat, allehånde og nellik.

Ha en finfin frokost!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

3 Comments
 • ellens oase

  19/11/2013 at 9:27 am Reply

  Jeg tilberedte mitt første gresskar i år. Har fått det flere ganger tillaget av mine amerikanske kollegaer, og synes det er kjempegodt. Skulle lage en salat jeg da. Det ble skikkelig vondt, hehe. Men vi fikk en lanterne.

  Det her ser jo skjønt ut da Marianne!

  Jeg synes fargene dine her er veldig tiltalende, avslappende, harmoniske. Min personlige smak sier at man ofte med fordel kan ballansere noe med litt blått eller grønt.

  God dag Marianne!

  Ellen

  • ellens oase

   19/11/2013 at 1:45 pm Reply

   Ja sikkert ok i salat, men den oppskriften jeg fant i butikken med gresskaret var ikke bra.

 • […] har jeg ristet hasselnøtter, som jeg har brukt i frokost med kesam, frokost med yoghurt, men de er også bedre ristet hvis du skal lage din egen frokostblanding, nøttesmør, […]

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.