Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | FROKOST/LUNSJ: Asiatisk salat med reker og avokado
9591
post-template-default,single,single-post,postid-9591,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

FROKOST/LUNSJ: Asiatisk salat med reker og avokado

Jeg er definitivt en frokostspiser. Med enorm appetitt om morgenen, litt mindre til lunsj, og deretter daler den heldigvis utover kvelden. Frokost er altså et viktig måltid for meg.Når jeg har tilgang på hotellbuffeten spiser jeg egg, bacon, kalkunskinke, yoghurt, nøtter, honning, frukt, grønnsaker – alt til samme måltid. Topper med en kopp te (sterk, søt og med varm melk), en kopp sort kaffe (før maten) og en cappuccino (til “frokostdesserten”), gjerne bitte litt juice også.

Jeg skulle gjerne spist like mye og variert til frokost hjemme også, så noen ganger slår jeg til noe mer avansert enn vanlig. Som for eksempel denne asiatiske salaten:

Ingeniørfruens asiatiske salat

Asiatisk salat med reker og avokado

Asiatisk salat a la bollefrua’s

 • Reker
 • Avokado
 • Ruccula
 • Sesamfrø
 • Koriander

Lag dressing av soyasaus, sesamolje, riseddik, hvitløk og chili. Dryss med sesamfrø.

Denne salaten er vegetarisk, laktosefri/melkefri, lavkarbo,, lavkalori og sukkerfri, glutenfri dersom du bruker glutenfri soyasaus eller bruk glutenfri Tamari. Riseddik kan du eventuelt droppe dersom du følger streng Paleo.

Fin dag til deg!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

2 Comments
 • Mariola

  19/03/2014 at 12:28 am Reply

  dette ser deilig!

  • Marianne

   19/03/2014 at 9:42 am Reply

   Jepp :0)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits