Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | FROKOST/LUNSJ: Havreklibrød med majones og egg
9581
post-template-default,single,single-post,postid-9581,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

FROKOST/LUNSJ: Havreklibrød med majones og egg

Det er ikke vanskelig å finne ut hva jeg skal lage til middag, men frokost og lunsj sliter jeg mer med å finne nye alternativer til, fordi det skal gå fort-fort, være supersunt – og i tillegg smakfullt. Det skal også bestå av lett tilgjengelig ingredienser, altså det som allerede finnes på kjøkkenet.

Noen ganger blir det superenkelt, som her:

Ingeniørfruens egg og majones

Havreklibrød med majones og egg

  • GG havreklibrød
  • Majones
  • Egg, gjerne økologiske
  • Herbamare urtesalt (kjøpt på Meny, helsekost eller her)
  • Korianderblader til pynt

Enkelt og godt (hvis du liker havreklibrød). Ellers kan du faktisk lage brød på 10 minutter også. Se bare her.

Denne frokosten er vegetarisk, laktosefri/melkefri og lavkarbo.

Fin frokost eller lunsj!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits