Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [LØRDAGSGODT] Hjemmelaget sukkerfri skogsbærbrus
9648
post-template-default,single,single-post,postid-9648,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[LØRDAGSGODT] Hjemmelaget sukkerfri skogsbærbrus

Dette er en oppskrift ute i serien LØRDAGSGODT hvor jeg lager sunne alternativer til lørdagsgodt for store og små. Denne lørdagen serveres en frisk og god mørkerød brus.

Testet og godkjent av husets tenåring: Terningkast: 4 – 5

Ingeniørfruens hjemmelagde skogsbærbrus

Foto: Ingeniørfruen

Skogsbærbrus

(1 glass)

  • 2/3 glass drue- og blåbærjuice (Eldorado)
  • 1/3 glass Glitre
  • 5 dråper Stevia med bærsmak

Smak til og eventuelt juster. Husk at Stevia smaker veldig mye og bare en dråpe for mye kan gjøre at drikken ikke lenger smaker godt. Mitt tips er å bruke den mengden jeg har oppgitt. Bruker du veldig små glass av typen barneglass må du ha i mindre Stevia!

Valg av mineralvann
Mineralvann med kullsyre finnes i mange varianter, noen med litt mer salt smak. Jeg anbefaler Glitre, som er mindre salt enn Farris. Ta gjerne en titt på Apéritifs test av kullsyreholdig mineralvann med og uten smak, der ser du hvilke som smaker minst og mest salt, og hvilke som har mye og lite kullsyre.

Tips 2 – Husk å kjøpe juice og ikke sukkerholdig nektar!

PS2 – Denne brusen er ikke forbudt for voksne.

Følg med. Neste uke får du flere ideer til hjemmelaget sukkerfri brus!

.Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

Vanlig brus er ikke sunt:

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits