Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Fotpleie hjemme – spar 3000 kroner på et år!
10698
post-template-default,single,single-post,postid-10698,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Fotpleie hjemme – spar 3000 kroner på et år!

Nå har jeg startet opptrapping til bare føtter-sesongen med profesjonell fotpleie hjemme. Tørre føtter med hard hud er ikke min favoritt, som du kan lese om
i mine betraktninger om hårete tær, tørre føtter og lange negler på føttene.

Jeg har de siste ukene brukt en elektrisk fotfil ca én gang i uken. Nå har jeg nystelte og myke føtter uten hard hud, og det er en utrolig deilig følelse enten bare fordi jeg vet det selv, når jeg er på yoga-timer eller hjemme på soverommet.

Ingeniørfruen-steller-føttene-med-elektrisk-fotfil-fra-Scholl

Her har jeg brukt modell med ekstra hard hud på føttene siden jeg ikke vil ta bilder av mine egne føtter.    Foto: Ingeniørfruen

Produsenten om den elektriske fotfilen:

Med Velvet Smooth slipper du å oppsøke profesjonell hjelp – du kan starte opp din egen fotsalong på badet. Scholl Velvet Smooth er en elektrisk fotfil som effektivt fjerner hard hud på føttene. 

De klassiske metodene for å file bort hard hud, er ofte en tidkrevende og omstendelig prosess. Men med nye Scholl Velvet Smooth er fotpleie ikke lenger en krevende prosjekt.

I kontrast til andre metoder sliper den elektriske fotfilen effektivt og skånsomt bort hard hud. Gjennom et roterende hode med micralumina* slipes huden forsiktig med roterende bevegelser – og føttene blir salongfine før du vet ordet av det.

Det lille apparatet fra Scholl drives med batterier og fire stykk AA-batteri er inkludert. Du bytter enkelt ut hodet med slipepapir når det trengs. En refill holder opp til tolv behandlinger. Fotfilen veier bare 230 gram, og kan derfor enkelt pakkes med på reisen.

Ingeniørfruen-om-billig-fotbehandling-hjemme-med-elektrisk-fotfil-fra-Scholl

Foto: Ingeniørfruen

Først brukte jeg fotfilen et par-tre dager på rad, deretter én gang i uken (sånn omtrent hver lørdag). Jeg filer føttene i noen få minutter før jeg går i dusjen og smører deretter føttene etterpå. Vil du ha ekstra effekt, kan du jo file og smøre før du legger deg meg sokker.

PS – Har du problemer med føttene, er det en fotterapeut som gjelder – og massasje av føttene må du enten gjøre selv eller spørre partneren din om (ikke dumt det heller, jeg vil i alle fall heller ha massasje her hjemme enn av en profesjonell…).

Ingeniørfruen-tipser-om-DIY-hjemmespa---billig-fotpleie-med-elektrisk-fotfil-fra-Scholl

Foto: Ingeniørfruen

Her er regnestykket:

1 behandling hos fotpleier koster kr 600 (inkludert fotbad, klipp, rens og stell av negler og neglbånd, fjerning av hard hud, samt massasje).

1 elektrisk fotfil Velvet Smooth fra Scholl koster kr 399
= kr 201 spart allerede på første behandling!

Er du av dem som går til fotpleier annenhver måned, dvs 6 ganger i året, blir regnestykket slik:

  • Kr 600 pr behandling x 6 behandlinger = kr 3600
  • Kr 399 for 1 elektrisk fotfil + kr 129 for 1 pakke med to refiller = kr 528
  • Sum = kr 3072 spart pr år!

Nå er det slutt på stygg og hard hud på føttene. Nå kan våren bare komme!

[Fotfilen på YouTube]

Ha verdens aller beste lørdag!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits