Hjem   Om meg   Kontakt
[MAT] FROKOST: Helbredende god morgen-smoothie med blåbær og banan | Marianne de Bourg
10689
post-template-default,single,single-post,postid-10689,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

FROKOST: Helbredende god morgen-smoothie med blåbær og banan

En lett frokost med den smakfulle kombinasjonen blåbær og banan, som i tillegg har helbredende egenskaper.  En supersunn – og supergod frokost! Passer ekstra godt på en morgen hvor man er syk…

Ingeniørfruens god morgen-smoothie med antioksidanter

Foto: Ingeniørfruen

Omega-3 fra linfrøolje og chiafrø er bra mot betennelse, blåbær er rik på antioksidanter, som er bra for immunforsvaret. De levende bakteriekulturene i yoghurt bekjemper bakterier og virus, og styrker immunforsvaret.

Blåbær og banan gir den gode smaken. Fettet i linfrøoljen og chiafrøene, proteinene i erteproteinpulveret og fiber i chiafrø og yoghurt gir metthetsfølelse og et mer stabilt blodsukker. Denne smoothien holdt fram til lunsj.

Sunn (og supergod!) smoothie med blåbær og banan – og full av antioksidanter

(1 stort glass)

Jeg tinte blåbærene noe før jeg hadde alle ingrediensene i en høy mugge og blandet med stavmikseren.

Ingeniørfruens god morgen-smoothie med antioksidanter

Foto: Ingeniørfruen

Ha en god morgen!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

3 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.