Hjem   Om meg   Kontakt
[SKJØNNHET] Hårete tær, tørre føtter og lange negler | Marianne de Bourg
10700
post-template-default,single,single-post,postid-10700,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Hårete tær, tørre føtter og lange negler

Samtale i heimen:

Han sier: – Hår på storetærne er så ekkelt!

Da napper han godt tak i usikkerheten min og jeg lurer på om det er meg han mener…

Fotpleie, gjør det selv, DIY, pedikyr, fotbad, fotterapeut, fotkrem, pris, hjemme, sprukne, hæler, tørre, føtter, pene, barbent,

Foto: Mateus

Men da hadde han ikke sagt det, så ganske sikkert er det noen andre han mener. Mye mulig det er en mann med sandaler han har sittet ved siden av på toget en gang, trøster jeg meg med (jeg synes ikke menn burde ha sandaler på toget, heller ikke shorts. Hvem vil vel sitte inntil hårete mannelår på toget!?)

Tær og føtter kan i grunnen være svært lite sensuelt. Jeg liker kun føtter jeg kjenner svært godt. Ingeniørmannens og mine egne føtter er fine, koselig, pene og sensuelle. Barnas føtter nøytrale/pene. Men andres føtter synes jeg kan være ekle. De må ikke være det, men de kan.

Vi er skjønt enige om i heimen at det å komme for tett på fremmede menneskers hud, føtter, føflekker, navler eller tær er ekkelt. De samme tingene spenner fra nøytralt til sensuelt på de man kjenner ut og inn.

Men det er regler.

Mine 3 regler for pene føtter:

1. Neglene må være kortklipte.
2. Føttene må ikke ha tørr hud.
3. Kvinners negler bør ha neglelakk.

At de er rene tar jeg som en selvfølge…

(Har forresten alle mennesker hår på storetærne? Har noen mye og noen lite?  Har lyshårede mennesker lyse hår og mørkhårede sorte hår?  Dette har lite å si for sjelefreden eller for så vidt heller for verdensfreden, så det egentlig ingenting å bry seg om.)

Men er det flere enn meg som synes fremmed hud og fremmede føtter kan være ubehagelig å få tett innpå seg?

Er egne og andres føtter:

1. Ekle…?
2. Nøytrale…?
3. Sensuelle…?

Våren er her, sommeren ikke såå langt unna. Fotpleiesesongen er i gang!

Fin og solrik dag til deg!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits