Hjem   Om meg   Kontakt
Partest - Hvor godt passer dere sammen? | Marianne de Bourg
10672
post-template-default,single,single-post,postid-10672,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Partest – Hvor godt passer dere sammen?

Vi har tatt NRK’s partest. Den stemte godt og jeg vil tipse om at den er verdt å ta…Ingeniøren og ingeniørfruen har tatt den store partesten

Foto: Ingeniørfruen

Her ser dere hva slags resultat som kan forventes (via vårt resultat):

UTADVENDTHET

Dere scorer begge i midten på utadvendthet. Det er et godt tegn i et parforhold. Dere vil antagelig være helt enige om hvor mye sosial aktivitet dere ønsker å ha. Om dere likevel skulle være uenige om noe, kunne dette være typen sosial aktivitet. Når begge er i midten, vil begge finne det naturlig å tilpasse seg den andre. Derfor er det fremdeles lurt å snakke sammen. Kanskje er det lett å komme hverandre i møte slik at dere kan få det enda bedre?

VARME

Den ene scorer i den midterste tredjedelen på Varme, og den andre i den høyeste. Dette er et godt tegn i et parforhold. Dere liker andre mennesker og tenker på hva slags behov andre har. Dere kan veksle mellom å være direkte og saksorienterte og å være varme og empatiske. I hverdagen er dere antagelig gode til å ta vare på hverandre. 

KONTROLL

Begge scorer høyt på personlighetstrekket Kontroll. Dere vil antagelig være skjønt enige om at boligen skal være rimelig ren og ryddig. De aktivitetene dere driver på med skal være oversiktlige og kanskje del av en overordnet plan. Siden dette er viktig for begge, vil antagelig begge bidra med tid og energi i hverdagens rydding og vasking. Dette er en svært god ting i et parforhold.

TEMPERAMENT

Den ene ligger i den midterste tredjedelen og den andre i den sindigste tredjedelen av personlighetstrekket Temperament. Det betyr at den ene i noen situasjoner er lett å irritere og i andre situasjoner kan være sindig, mens den andre ikke så lett hisser seg opp over noe. Dere vil typisk greie å tilpasse dere hverandre, men vil antagelig ha godt av å snakke om hvordan dere er forskjellige.

INTELLEKT – ÅPENHET 

Begge scorer i det høye området for personlighetstrekket Åpenhet. Dere er enige om at forandring og nye opplevelser liver opp i hverdagen, og om at rutinejobber ikke er spesielt interessante. Dere vil antagelig like å ha høyt tempo og stor variasjon i det dere holder på med enten det er teoretiske eller praktiske ting. Dere har antagelig mange prosjekter gående parallelt, og det passer dere begge godt selv om kanskje ikke alle prosjektene blir helt fullført.

Tør dere å ta testen…..?

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.
.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.