Hjem   Om meg   Kontakt
FROKOST/LUNSJ: Lavkarbo matmuffins med fetaost og soltørkede tomater | Marianne de Bourg
9565
post-template-default,single,single-post,postid-9565,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Lavkarbo matmuffins med fetaost og soltørkede tomater

Vil du ha tips til en smakfull frokost som er lav på karbohydrater? Lavkarbo matmuffins!
Disse matmuffinsene med fetaost, soltørkede tomater og et dryss av parmesan har mye smak. Når jeg dypper dem i olivenolje, balsamico og salt, får jeg en følelse av å være i Middelhavet. Matmuffinsene passer til frokost, lunsj eller til en tallerken suppe til middag.

Mat med middelhavsfølelse

Lavkarbo matmuffins med fetaost, oregano, parmesan og soltørkede tomater

( 10 stk)

  • 1 pakke glutenfri brødmiks a 250 g
  • 3 dl vann
  • ½ glass soltørkede tomater
  • 2 ss olivenolje
  • ca 100 g fetaost
  • 2 ts tørket oregano
  • ½ – 1 dl parmesan

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 200 grader. Smelt smør og smør muffinsformene. Skjær soltørkede tomater og fetaost i små biter. Riv parmesan. Hell 3 dl vann i en bakebolle. Ha i soltørkede tomater, fetaost, olje, oregano og finrevet parmesan (spar eventuelt litt parmesan til topping). Deretter har du i bakemiksen. Tar du i bakemiksen først, vil det bli vanskelig å blande inn ost og tomater. Stekes på stekebrett midt i ovnen i ca 20 minutter.

Her kan du selvsagt bruke en hvilken som helst oppskrift på matmuffins og tilsette de samme smakfulle ingrediensene; fetaost, olivenolje, oregano, parmesan og soltørkede tomater. Det funker garantert!

Denne frokosten er lavkarbo, sukkerfri, glutenfri og vegetarisk. 

Fin frokost eller lunsj!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits