Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SELVUTVIKLING] Affirmasjoner for selvfølelsen
10018
post-template-default,single,single-post,postid-10018,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SELVUTVIKLING] Affirmasjoner for selvfølelsen

Leste du det jeg skrev om affirmasjoner? Det handler om at nye nervebaner i hjernen og skaper en ny sannhet.

Ingeniørfruen om affirmasjoner

Affirmasjoner er positive uttalelser eller erklæringer som skal skape nye nervebaner i hjernen når de praktiseres regelmessig. De kan brukes til å endre negative tankemønstre ved at det skapes nye nervebaner i hjernen.

Positivt selvsnakk blir aldri feil. En  positiv start på dagen gir som regel en positiv dag. Derfor er det aldri dumt å velge seg et mantra for dagen – en setning som gir en god følelse. Her har du et knippe affirmasjoner som skal være spesielt bra for selvfølelsen:

Affirmasjoner for selvfølelsen

 • Jeg er glad for at jeg ble født, og jeg elsker å leve
 • Jeg er elsket og ønsket
 • Jeg har et klokt hode
 • Jeg er kreativ og begavet
 • Jeg er sunn og frisk
 • Jeg har gode venner
 • Jeg er verd å bli elsket
 • Jeg er snill og oppmerksom
 • Jeg vet hvordan jeg skal ta vare på meg selv
 • Jeg er godt fornøyd med kroppen min
 • Jeg er bra nok
 • Jeg fortjener det beste
 • Jeg tilgir meg selv
 • Jeg godtar meg selv slik jeg er
 • Jeg aksepterer meg selv fullstendig her og nå
 • I dag velger jeg glede

Et tips fra meg: Velg én affirmasjon som føles bra og ta med den meg deg igjennom dagen i morgen. Skriv den opp på en post it-lapp eller på telefonen – og gjenta den noen ganger i løpet av dagen. Kanskje blir dagen litt bedre, og på sikt lager du nye nervebaner og det du affirmerer blir en sannhet. Ikke dårlig!

I morgen skal jeg velge jeg meg affirmasjonen Jeg fortjener det beste. Den synes jeg sier mye. Å fortjene det beste handler ikke om fine biler og klær ;0), men at jeg fortjener det aller beste på alle plan; som i perfekt helse og jobb. 

“Jeg fortjener det beste”

Du også!

……Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits