Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | FROKOST: Yoghurt, blåbær og nøtter
9509
post-template-default,single,single-post,postid-9509,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

FROKOST: Yoghurt, blåbær og nøtter

Tips til enkel og god frokost med yoghurt, blåbær og hasselnøtter. Soul food!

Ingeniørfruens gode og enkle frokost

Frokost med yoghurt, blåbær og hasselnøtter

Kanel kan blant annet bidra til å bekjempe bakterier og sopp, blant annet Candida albicans. Kanel kan senke blodsukkeret hos personer med type 2 diabetes og dreper bakterier som er farlige for mennesker, spesielt e.coli-bakterier, listeria-bakterien, gule stafylokokker og salmonella. Forskning viser dessuten at kanelolje er lovende også i behandlingen av kreft.

[Les mer om de gode egenskapene til kanel]

Denne frokosten er lavkarbo, sukkerfri, glutenfri, vegetarisk. Laktosefri/melkefri og vegansk dersom du bruker soyayoghurt, og Paleo dersom du bruker hjemmelaget yoghurt laget av kokosmelk.

Fin frokost!

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits