Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SELVUTVIKLING] In hard times… (om karakter)
10488
post-template-default,single,single-post,postid-10488,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SELVUTVIKLING] In hard times… (om karakter)

Dagens krus med te – og dagens visdomsord:

“in hard times one has to show character”

Ingeniørfruen – Marianne de Bourg drikker te og leser visdomsord på teposen. ”In hard times one has to show character” er dagens filosofiske betrakning.

[Tekruset kommer fra Le Creuset og har fargen Rosemary (rosmarin). Det morsomme stoffet er en stoffprøve jeg mener jeg fikk for å bruke til styling fra Blafre. Rådyret ble kjøpt hos  Søstrene Grene før jul.]  Foto: Ingeniørfruen

“I tøffe/vanskelige tider må man vise karakter”

Det er lett å være raus, tålmodig, snill på en fredag når feriepengene har kommet på konto, det er én uke igjen til ferien, mannen min har handlet mat og vin med på vei hjem og jeg vet at han skal lage yndlingsmiddagen min.

Men hva med når det ikke går så bra?

Jeg tenker på ordtaket: Når krybben er tom bites hestene, som betyr i dårlige tider kan selv gode venner bli fiender.

Hva med når ingen ser ser deg, ingen kan oppdage deg?

Man kan måle karakteren til en mann hvis man gir ham muligheten til å handle uten noensinne å bli oppdaget, har jeg lest.

Ingeniørfruen – Marianne de Bourg drikker te og leser visdomsord på teposen. ”In hard times one has to show character” er dagens filosofiske betrakning.

Foto: Ingeniørfruen

Det minner meg på et annet sitat som som sier noe om hvordan man er som menneske ut fra hvordan man behandler likestilte – og de som ikke betyr noe:

“A person that is nice to you, but not nice to the waiter is not a nice person”

Signatur - Marianne de Bourg, ingeniørfruen. Skriver om helse, diett, kosthold, cocktails, drinker, drikke, bøker, kropp, matoppskrifter, sex, samliv, trening, skjønnhet, kosttilskudd, helsekost, økologisk, naturmedisin, kjerringråd, sukkerfri, lavkarbo, lavkalori, hjemmelaget, naturlig, sunn, mat og oppskrifter.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits