Marianne de Bourg | 5:2 FROKOST: Skyr med blåbær og kanel (194 kcal)
10164
post-template-default,single,single-post,postid-10164,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

5:2 FROKOST: Skyr med blåbær og kanel (194 kcal)

Mye smak, mye farger, lite kalorier.

Denne oppskriften (og dette vakre bildet) er fra boka 5:2-dietten – og den inneholder kun 194 kalorier!

Skyr med blåbær og kanel – 194 kcal
(1 porsjon)

Her kan du også bruke kesam, skjørost eller biola yoghurt naturell sammen, eller i stedet for skyr.

  • 1 beger skyr med smak
  • 100 g blåbær og/eller granateplefrø
  • kaneldryss

Bland sammen ingrediensene og nyt!

Bon appétit!

Oppskriften er lånt med tillatelse fra forlaget fra boka “5:2-dietten” av Elizabeth Lingjærde
[Les mer om boka og dietten her]

Flere 5:2-diettoppskrifter:

  1. 5:2-oppskrift: Fiskespidd med balsamicocoleslaw (226 kcal)
  2. 5:2-oppskrift: Rødbetsuppe med eple og pepperrot (116 kcal)
  3. Bringebæris (206 kcal)
  4. Forslag til 5:2-dagsmeny med brød
  5. Forslag til 5:2-diett dagsmeny for 2 av ukens dager, uke 18
  6. Forslag til 5:2-diett dagsmeny for 2 av ukens dager, uke 19
  7. Forslag til 5:2-diett dagsmeny for 2 av ukens dager, uke 20
  8. Forslag til 5:2-diett dagsmeny for 2 av ukens dager, uke 21
  9. FROKOST: Grapefrukt og cottage cheese (120 kcal)
  10. Frokost/lunsj på 5:2-dietten: Kalkunrull og egg (153 kcal)
  11. Frosset blåbærskum (72,5 kcal)
  12. Havregrøt-oppskrifter på 5:2-dietten
  13. Kesam, kakao og proteinkjeks (184 kcal)
  14. Kesam med blåbærmos (199 kcal)
  15. Thaisuppe med reker (270-300 kcal)

 

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.