Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Hjemmelaget sukkerfri rødbrus
9647
post-template-default,single,single-post,postid-9647,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Hjemmelaget sukkerfri rødbrus

Hjemmelaget sukkerfri rødbrus laget av jordbærjuice, Glitre og Stevia med vannmelonsmak. Smaker som sommer!

Testet og godkjent av husets tenåring: Terningkast: 5 – 6

Ingeniørfruens hjemmelagde sukkerfrie rødbrus

Foto: Ingeniørfruen

Hjemmelaget sukkerfri rødbrus

(1 glass)

Smak til og eventuelt juster. Husk at Stevia smaker veldig mye og bare en dråpe for mye kan gjøre at drikken ikke lenger smaker godt. Mitt tips er å bruke den mengden jeg har oppgitt. Bruker du veldig små glass av typen barneglass må du ha i mindre Stevia!

Valg av mineralvann
Mineralvann med kullsyre finnes i mange varianter, noen med litt mer salt smak. Jeg anbefaler Glitre, som er mindre salt enn Farris. Ta gjerne en titt på Apéritifs test av kullsyreholdig mineralvann med og uten smak, der ser du hvilke som smaker minst og mest salt, og hvilke som har mye og lite kullsyre.

PS – Denne brusen er ikke forbudt for voksne.

Følg med. Neste uke får du oppskrift på hjemmelaget sukkerfri skogsbærbrus.

.

Vanlig brus er ikke sunt:

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits