Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Nutriganics Drops of Youth fra The Body Shop
10443
post-template-default,single,single-post,postid-10443,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Nutriganics Drops of Youth fra The Body Shop

[Mitt mål er å bytte ut alle hud-, kropps- og hårpleieprodukter til produkter med mer naturlige ingredienser. Helst vil jeg at de skal være økologiske, de må ikke være testet på dyr, produsert av fornybare ressurser og gjerne Fairtrade i tillegg. Dette er mange krav som vanskelig kan oppfylles hvis jeg skal ta hensyn til lommeboka, men etter hvert som jeg går tom for et produkt, skal det neste produktet jeg kjøper være litt bedre enn det forrige.]

Jeg har alltid vært glad i The Body Shop og nå har jeg begynt å bruke dette produktet:

Ingeniørfruens nye Drops of Youth fra The Body Shop

Foto: Ingeniørfruen

Nutriganics™ Drops of Youth, 30 ml, kr 269, The Body Shop

Dette sier The Body Shop om produktet:

Dråpe for dråpe forsterker Nutriganics™ Drops of Youth hudens fornyelsesprosess, den naturlige prosessen som finner sted når de øverste hudcellene erstattes med de nye som befinner seg under hudens overflate. Dag for dag avdekkes hud som ser jevnere og sunnere ut. Skift ut den gamle huden få opplev følelsen av ny, revitalisert hud!

Nutriganics™ Drops of Youth kan brukes i kombinasjon med serum. Produktet kan også tilsettes i dag- og nattkrem for å gi ekstra fuktighet og kickstarte prosessen for cellereparasjon. To til tre dråper masseres på huden, og la deretter konsentratet trekke inn i huden i et par sekunder før påføring av serum eller fuktighetskrem.

Slik bruker jeg Drops of Youth:

Jeg bruker produktet om natten etter rens av huden om kvelden (jeg bruker ikke ordinære renseprodukter for ikke å tørke ut huden – mer om det senere). Da påfører jeg noen dråper (jeg er raus og bruker mer enn 2-3 dråper som produsenten anbefaler) på ansikt og hals, lar det trekke inn i huden og deretter smører jeg med Aloe vera, som jeg har veldig tro på som skjønnhetsprodukt. Jeg bruker fra før å smøre inn huden for å fornye og reparer om natten både i ansiktet og på den tynne huden på halsen og brystet, som jeg skriver om i Mine 10 hemmelige skjønnhetstips. (Jeg bruker Denne Aloe Vera-geleen). Nå har jeg tro på at disse to produktene gir dobbelt effekt.

Min vurdering:

Jeg har nettopp begynt med produktet og foreløpig merker jeg at huden strammes merkbart opp etter at jeg har påført Drops of Youth. Ansiktet er også mye glattere/strammere om morgenen. Huden ser friskere og yngre ut (og jeg ser mer våken ut ;0). Merkbar effekt etter kort tid med andre ord! Gleder meg til resultatet over tid.

Men hallo – kan rynker egentlig fjernes?

Det tror jeg ikke. Ikke de dype rynkene. Dagens anti age-produkter inneholder imidlertid mange nye (og naturlige!) ingredienser som øker hudens fuktighetsnivå og stimulerer kollagenproduksjonen. Dette gjør at  aldringstegn som rynker og slapp hud minskes – huden blir fastere, ser friskere ut og gjør rynkene mindre tydelige. Det er jeg i grunnen fornøyd med. Kniv og botox – nei takk! Ville du brukt kniv eller botox?

Hvorfor jeg liker The Body Shop:
Jeg liker at The Body Shop har fokus på gode arbeidsforhold, bruker ingredienser fra Community Fair Trade fra 31 lokalsamfunn i 24 land rundt om i verden hvor arbeiderne får en lønn de kan leve av. De første jeg visste om som var mot dyreforsøk. De har også et prinsipp om å bruke fornybare ressurser. 

Marianne de Bourg - Ingeniørfruen

4 Comments
 • tuvasveindal

  07/03/2014 at 6:39 am Reply

  Jeg kjøpte det samme produktet en knapp uke siden, og synes allerede jeg har fått resultater :) Lier ideen din om å kjøpe produkter på The Body Shop da vi kan stole på kvalitet, og hvordan de er laget.

  • Marianne

   07/03/2014 at 11:38 am Reply

   Moro at du også liker produktet! :)

 • Maria U

  09/03/2014 at 8:44 pm Reply

  Fikk dette serumet som prøve en gang. Synes det føles helt herlig på huden :-) Trenger ikke anti-age produkter ennå, men dette var digg uansett!

  • Marianne

   10/03/2014 at 7:16 am Reply

   Så bra :) Liker tips om det som virkelig virker, da de fleste skjønnhetsprodukter føles greie nok, men har ingen merkbare effekt, synes jeg :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits