Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Yoghurt med blåbær, chiafrø og ristede pinjekjerner
9515
post-template-default,single,single-post,postid-9515,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Yoghurt med blåbær, chiafrø og ristede pinjekjerner

En superenkel frokost bestående av yoghurt med smak av kokos, blåbær, chiafrø og pinjekjerner.

Idemagasinets frokost med blåbær, yoghurt og ristede pinjerkjerner

Foto: Idemagasinet

 

Yoghurt med blåbær, chiafrø og ristede pinjekjerner

Denne frokosten er lavkarbo, sukkerfri, glutenfri, vegetarisk. Laktosefri/melkefri og vegansk dersom du bruker soyayoghurt, og Paleo dersom du bruker yoghurt laget av kokosmelk.

 

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.