Marianne de Bourg | [MAT] FROKOST: Kesam, vanilje og hasselnøtter
9520
post-template-default,single,single-post,postid-9520,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[MAT] FROKOST: Kesam, vanilje og hasselnøtter

Dette er mer et frokosttips enn en oppskrift, men verdt å dele for de ristede hasselnøttene, Stevia med hasselnøttsmak og vaniljepulveret tar kesamen til nye høyder.

Ingeniørfruens vaniljemyke frokost

Frokost med kesam, ristede hasselnøtter og vanilje

Denne frokosten er lavkarbo, sukkerfri, glutenfri og vegetarisk. Lavkalori dersom du bruker lettkesam. Laktosefri/melkefri og vegansk dersom du bruker soyayoghurt istedenfor kesam, og Paleo dersom du erstatter kesam med hjemmelaget yoghurt laget av kokosmelk.

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.1 Comment
  • […] har jeg ristet hasselnøtter, som jeg har brukt i frokost med kesam, frokost med yoghurt, men de er også bedre ristet hvis du skal lage din egen frokostblanding, […]

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.