Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Egg- og crabstickssalat (kr 20,35)
4944
post-template-default,single,single-post,postid-4944,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Egg- og crabstickssalat (kr 20,35)

Denne salaten kan spises både til lunsj og middag. Den er rask og enkel å lage (tar ca 10 minutter!) Bra studentmat!

Ingeniørfruens studentmat

Egg- og crabstickssalat

(1 porsjon)

  • 2 kokte egg
  • 1/2 boks crabstickssalat (eller annen skalldyrsalt)
  • Revet squash, ca 1/3 squash
  • Isbergsalat, ca 1/4

Ha egg i en kjele, dekk med kaldt vann. Kok opp og kok i 6 minutter. Imens river du squash med et rivjern. Skrell eggene og del dem i to. Legg isbergsalat, revet squash, skalldyrsalat og egg pent på asjetten.

PS – Ekstra sultne studenter bør bruke 3 egg.

Denne salaten er lavkarbo, laktosefri/melkefri, glutenfri og vegetarisk. Paleo? I think so!
.

Budsjett

2 kokte egg = kr 3,56
1/2 boks crabsticksalat = kr 6,55
1/3 squash = kr 5,76
1/4 isbergsalat = kr 4,48

Sum = kr 20,35

Enjoy!

Del gjerne på facebook!

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.