Marianne de Bourg | Lavkarbo focaccia dyppet i olje og balsamico
9539
post-template-default,single,single-post,postid-9539,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Lavkarbo focaccia dyppet i olje og balsamico

Frokost på middelhavsk vis: Focaccia dyppet i olivenolje, balsamico og rosmarinsalt.

Lavkarbo focaccia

Lavkarbo focaccia dyppet i god olivenolje og balsamico

Dypp brødet i en blanding av olivenolje, balsamico og rosmarinsalt.

Denne frokosten er laktosefri/melkefri og vegansk, sukkerfri, glutenfri og vegetarisk. Lavkalori er den også, det skal bare litt olje- og balsamico til for å sette god smak på brødet.

[Les mer om og se oppskriften på focaccia her: 1 bakemiks – 10 oppskrifter]

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.



No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.