Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | FROKOST: Smoothie med forførende egenskaper
9527
post-template-default,single,single-post,postid-9527,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

FROKOST: Smoothie med forførende egenskaper

Denne smoothien har en bonus, den er ikke bare en knakende god frokost-smoothie, men den virker også som et afrodisikum. Jeg har nemlig tilført roten maca som har følgende egenskaper:

Den brukes for å vekke seksuell lyst, for å øke fruktbarhet, samt ved erektil dysfunksjon (ED). Maca brukes også ved anemi, kronisk utmattelsessyndrom og for å øke energi, samt ved kvinnelig hormonubalanser, menstruasjonsproblemer og symptomer på overgangsalder.
Kilde: WebMD

Kakao er kanskje ikke noe dårligere. Kakao er nemlig bra for hjertet og skal forebygge både kreft og diabetes. [Les mer om hva som er bra med kakao]

Oppskrift på forførende frokost-smoothie

 

 Smoothie med forførende egenskaper

  • Rismelk med vanilje
  • Maca (afrodisikum)
  • Hasselnøttsmør
  • Kakao
  • Økologisk kaldpresset kokosolje (jeg har kjøpt min på Meny)
  • Ristede hakkede hasselnøtter
  • Stevia med hasselnøttsmak

Her kan du gjerne bruke hjemmelaget nøttesmør, se hvordan du lager det her.

Denne frokosten er laktosefri/melkefri og vegansk, sukkerfri, glutenfri og vegetarisk. Lavkalori dersom du ikke er altfor raus med hasselnøttsmøret og kokosoljen. Paleo dersom du erstatter rismelk med kokosmelk. Og som sagt lystfremmende hvis du har i maca.

 

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.