Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Espresso-shake med kokosolje
9431
post-template-default,single,single-post,postid-9431,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Espresso-shake med kokosolje

Denne espresso-shaken er tre ting på en gang: Kaffe, frokost – og hurtigmat!

Ingeniørfruens espresso-smoothie

Foto: Per Erik Jæger / Styling: Marianne de Bourg

Espresso-shake med kokosolje
(1 porsjon)

Denne mettende shaken med eggeplommer og kaldpresset kokosolje er et bra alternativ for deg som egentlig ikke orker frokost, men må spise for å holde ut frem til lunsj. Og for deg som ikke har tid til å sitte ned og spise, da kan denne tas med i drikkeflaske på vei til jobb.

  • 1 espresso (med espressmaskin eller av pulver)
  • 2 eggeplommer
  • 1 ss SukrinGold
  • 1 banan
  • 1 ss kaldpresset kokosolje
  • 1 dl melk (ev. mandelmelk, soyamelk, rismelk el.l.)
  • Cappuccino-dryss

Bland eller lag en espresso. Lag eggedosis av egg og SukrinGold i en blender. Ha i espresso, banan, kaldpresset kokosolje og melk/soyamelk. Bland alt sammen. Dryss over cappuccinodryss eller litt kanel.

Denne oppskriften er sukkerfri, vegetarisk, glutenfri, lavkarbo hvis du kutter ut bananen og melkefri/laktosefri hvis du bruker alternativene til vanlig melk.

3 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits