Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [DRIKKE] Økologisk cognac Braastad Organic
9226
post-template-default,single,single-post,postid-9226,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[DRIKKE] Økologisk cognac Braastad Organic

Har du smakt økologisk cognac?

For at en cognac skal kunne betegnes som økologisk, må druene som benyttes dyrkes etter strenge økologiske prinsipper, og mens utvalget av økologisk vin i Norge har økt sterkt de siste årene, har tilbudet av edlere dråper vært begrenset. Her er en godbit som du burde prøve dersom du er glad i cognac:

ØKOLOGISK COGNAC: BRAASTAD ORGANIC

Ingeniørfruen tipsier om Braastad Cognac Organic

Braastad Organic er en 100 prosent økologisk cognac med en varm ettersmak av appelsin og vanilje. Et høyt innhold av cognac fra Grand Champagne har bidratt til en lys kobberfarge og delikate toner av kamille og rose.

Richard Braastad, tredje generasjon Braastad, Master Blender i Braastad Cognac har inngått et tett samarbeid med lokale økologiske vinbønder og druene som er brukt i Braastad Organic er hentet fra de fire ledende kvalitetsområdene i Cognac: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fins bois og Bons Bois.

Braastad Organic

Varenummer: 5277402

Fruktig, lett og elegant. Fin balanse mellom tørket frukt og fat i avslutningen. God lengde.

Råstoff: Ugni Blanc. Økologisk

Pris: 299 kroner (50 cl)

Ingeniørfruen-tester-drinker-med-cognac

Cognac er også ypperlig i cocktails. På bildet ser du fire drinker med Braastad Cognac laget av en av Norges beste bartendere, Jesper Høst (og testet av undertegnede!): 1. La Tour de Argent. 2. French Lily. 3. Fancy Cocktail. 4. Vieux Carré. Oppskriftene finner du her.
.

Flere økologiske produkter på VInmonopolet: Økologisk musserende (Fongaro Brut 2009) og Alkoholfri, allergivennlig, lavkarbo, glutenfritt, Fairtrade og økologisk på polet.
.

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.2 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.