Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Sukker = brystkreft?
9111
post-template-default,single,single-post,postid-9111,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Sukker = brystkreft?

Søt fare

Regelmessig inntak av søte matvarer som kjeks, is, honning og sjokolade, kan øke risikoen for å få brystkreft. En undersøkelse blant flere enn 5000 italienske kvinner viste at hyppig inntak av søtsaker kan være årsaken til 12 prosent av brystkrefttilfellene blant disse italienske kvinnene, skiriver British Medical Journal.

ScienceDaily skriver at en studie viser at høye (men ikke normale) sukkernivåer fører til cellevekst.  Sukker i kosten har dermed en innvirkning på vår kreftrisiko. Endring av kosthold er dermed en av enkleste forebyggende strategier som kan potensielt spare mye lidelse og penger.

En epidemiologisk studie av dødeligheten av brystkreft i forhold til matinntak ble det i eldre kvinner funnet en sterk sammenheng mellom brystkreftdødelighet og sukkerinntak, skriver PubMed (US National Library of Medicine).

Foto via Pinterest

Dropp sukkeret, jenter!
.

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits