Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Dusjsåpe og kroppsolje fra Hårologi
8952
post-template-default,single,single-post,postid-8952,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Dusjsåpe og kroppsolje fra Hårologi

Jeg liker produsenter som tenker helse og miljø, blant annet har Hårologi hvor jeg har noen hårprodukter fra; varmebeskyttende spray når jeg føner håret og hurtigkuren Leave On Creme som jeg bruker når jeg er på ferie.

Nå har produsenten kommet med to nye produkter for kropp:

 

Body wash

Ingeniørfruen tipser om ny dusjsåpe fra Hårologi

Produsenten sier: En mild dusjkrem som også kan brukes som sjampo, spesielt bra for deg som dusjer eller bader ofte. Inneholder ECO-sertifiserte ingredienser. Med plantasil som virker mykgjørende på hud og hår, og Borago-ekstrakt (agurkurt). Rik på linolsyre som forebygger tørr hud og er fuktighetsbevarende. Kr 234.

Norwegian body oil

Ingeniørfruen tipser om ny kroppsolje fra Hårologi

Produsenten sier: Har du lett for å få tørr hud er dette et godt produkt for deg. Norwegian Body Oil er en  kropp- og ansiktsolje rik på essensielle fettsyrer. Oljen gir næring, fuktighet og beskytter huden. Forebygger tørr hud. Stryk oljen på huden når du dusjer eller på tørr hud etter bad/dusj. Kan også tilsettes i badekaret. Kr 257.

Hårologi hårprodukter og hudpleieprodukter og kosttilskudd er basert på de beste råvarer fra naturlige kilder. Alle Hårologi hårprodukter er laget i Sverige av høykvalitetsråvarer med ytterste respekt for miljøet. Både innhold og emballasje er biologisk nedbrytbare.

Høres bra ut! Settes herved på ønskelista.

Min plan for 2014 er å bytte ut all makeup, hud- og hårpleie med økologiske etter hvert som de blir tomme. Kall det gjerne mitt lille nyttårsforsett.
Hvilke økologiske produkter kan du anbefale meg?

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits