Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Dusjsåpe og kroppsolje fra Hårologi
8952
post-template-default,single,single-post,postid-8952,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[SKJØNNHET] Dusjsåpe og kroppsolje fra Hårologi

Jeg liker produsenter som tenker helse og miljø, blant annet har Hårologi hvor jeg har noen hårprodukter fra; varmebeskyttende spray når jeg føner håret og hurtigkuren Leave On Creme som jeg bruker når jeg er på ferie.

Nå har produsenten kommet med to nye produkter for kropp:

 

Body wash

Ingeniørfruen tipser om ny dusjsåpe fra Hårologi

Produsenten sier: En mild dusjkrem som også kan brukes som sjampo, spesielt bra for deg som dusjer eller bader ofte. Inneholder ECO-sertifiserte ingredienser. Med plantasil som virker mykgjørende på hud og hår, og Borago-ekstrakt (agurkurt). Rik på linolsyre som forebygger tørr hud og er fuktighetsbevarende. Kr 234.

Norwegian body oil

Ingeniørfruen tipser om ny kroppsolje fra Hårologi

Produsenten sier: Har du lett for å få tørr hud er dette et godt produkt for deg. Norwegian Body Oil er en  kropp- og ansiktsolje rik på essensielle fettsyrer. Oljen gir næring, fuktighet og beskytter huden. Forebygger tørr hud. Stryk oljen på huden når du dusjer eller på tørr hud etter bad/dusj. Kan også tilsettes i badekaret. Kr 257.

Hårologi hårprodukter og hudpleieprodukter og kosttilskudd er basert på de beste råvarer fra naturlige kilder. Alle Hårologi hårprodukter er laget i Sverige av høykvalitetsråvarer med ytterste respekt for miljøet. Både innhold og emballasje er biologisk nedbrytbare.

Høres bra ut! Settes herved på ønskelista.

Min plan for 2014 er å bytte ut all makeup, hud- og hårpleie med økologiske etter hvert som de blir tomme. Kall det gjerne mitt lille nyttårsforsett.
Hvilke økologiske produkter kan du anbefale meg?

Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.