Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Rød energi i vintermørket
8584
post-template-default,single,single-post,postid-8584,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

[SKJØNNHET] Rød energi i vintermørket

Trenger du også mer energi i vintermørket?

Januar er kald og mørk, og kan være tøff for mange. Jeg er kanskje ikke den eneste som trenger en energi-boost akkurat nå..?

Rødt er den fargen som skal gi mest energi

I tillegg til at røde klær og omgivelser skal gi energi, symboliserer også fargen kjærlighet og lidenskap, og rødt er fargen til rotchakraet. Røde lepper og negler sender ut seksuelle signale, rødt på soverommet fremmer sensualiteten og i følge Den store boken om fargehealing kan du bruke røde klær for å øke energien. ”Hvis det er noe du gruer deg for å gjøre, eller hvis du føler deg langt nede og sløv på en eller annen måte, ta på deg noe rødt som støtte og oppkvikker.”

Ingeniørfruens tips om rød energi i vintermørket
Fairtrade leppestift, økologiske teer og en treningstights som holder på plass. Ikke så dumt!

Makeup
totalbeauty.com
Ha en energisk dag,
hilsen Marianne :0)
Her er boka mi; KREATIVE BORD! Den inneholder også oppskrifter på drinker og annet morsomt til festen. Du kan lese om den og bestille den her:
Følg meg gjerne på Instagram  – og følg bloggen på Facebook.No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.