Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | [SKJØNNHET] Nye negler på 1-2-3
8558
post-template-default,single,single-post,postid-8558,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

[SKJØNNHET] Nye negler på 1-2-3

Jeg er veldig glad i  imPRESS løsnegler. De settes utenpå dine egne negler – og ser helt ut som de dine egne. Se bare her:

Ingeniørfruen har dilla på imPRESS negler

Foto: Ingeniørfruen

Neglene på bildet går i grått-lilla-vinrødt-metallic som skifter farge etter vinkel og lys. Jeg elsker fargen! Du kan få kjøpt imPRESS blant annet på Apotek 1,  nelly.comVitusapotek og de koster kr 99 pr pakke. Kommer i mange farger og mønstre.

Jeg har alltid vært glad i neglelakk er, men er usedvanlig dårlig på å lakke neglene. Lakken er umulig å legge kun på neglene, også huden rundt dekkes med en del lakk, og det ser jo ganske ulekkert ut. Her er det mulig at formen på neglene gjør det vanskelig. Jeg har nemlig ganske små og buede negler, og tipper at det er enklere å lakke neglene for en med store og flate negler. Lakken får også hakk ganske fort. Så oppdaget jeg imPRESS…

Har du prøvd imPRESS før? Jeg har blitt en erfaren bruker og har noen tips til hvordan du helt enkelt kan få verdens fineste negler med imPRESS. (Mine sitter i 14 dager – just sayin’!)

Den store imPRESS-guiden

Riktig størrelse sitter lenger
Bruk god tid på å sortere dem. Pakken inneholder 24 stk negler i ulike størrelser slik at du kan finne dem som passer perfekt til din negl. Bruk litt tid på å sortere og prøve. Når du har funnet negler som passer bra til din egen negl, sitter de lenger. Legg dem klare i rekkefølge fra lillefinger til tommel på hver hånd.

Små negler = naturlige negler
Velg negler som er litt mindre enn dine egne. Velger du for store, vil de se unaturlige ut. Klipp eventuelt dine egne negler om de er litt for lange og stikker utenfor. Eller fil dem litt dersom de stikker litt utenfor på sidene.

Prepp neglene
Det følger med en liten våtserviett i pakken som du skal tørke av neglene med for at underlaget skal være rent og neglen sitte godt. Bruk den! Jeg har også jukset litt ved å file negleflaten litt slik at underlaget er matt og neglene fester seg ekstra godt.

Fra lillefinger til tommel
Jeg begynner alltid meg lillefingerneglene og avslutter med tommel på hver hånd. For å feste neglene brukes jo tommel og pekefinger, slik at det er smart å la disse være “fri” til slutt.

På med neglen!
Fjern plasten som dekker limet bak neglen og sett neglen mest mulig på i fasong med din egen negl. Jeg har lest at man skal sette neglen lengst mulig ned mot neglebåndet, men jeg gjør ikke dette. Jeg lar det være bitte litt plass fra neglebåndet til den løse neglen, da sitter de best.

Husk reservedeler
Har du alltid med deg neglene som er igjen i veska, unngår du å plutselig måtte gå rundt med en av dine naturlige negler blant 9 andre knallrøde. Det er bare å sette på en dersom du skulle være så uheldig å miste én.
PS – Selv om du valgte de som passet aller best, er det flere som passer nesten perfekt i pakken.

Spar på resten!
Jeg har brukt disse neglene i noen år og har et lager av gjenværende negler. Det vil si at når jeg kjøper en pakke med vinrøde for 3. gang, har jeg nok størrelser å velge mellom til å få 10 negler til nok en runde.

Bland farger!
Det er ingenting i veien for å blande ulike farger. Dersom du sitter igjen med rester fra flere omganger, kan du vurdere å bruke forskjellige farger på de ulike fingrene. For eksempel fargene lilla, vinrød og rød…
Ta en titt i Pinterest-mappa mi for inspirasjon til fargekombinasjoner og dekor forøvrig

Inneholder ikke giftstoffer
Og til slutt, imPRESS er selvklebende og legges utenpå dine egne, det vil si at du ikke påfører skadelige stoffer på egne negler. Noen neglelakker inneholder stoffer som er forbudt i lim og maling, men tillatt i neglelakk. Neglene fjernes også uten aceton og skadelige løsemidler.

Håper du likte guiden! Og med fare for at det virker komlisert med så mange detaljer – det er det ikke! Det er tvertimot trygt, kjapt og billig! ;0)

Her er dessuten en video som viser hvordan du bruker produktet og her er min tullevideo på YouTube som viser hvor kjapt det går å ta dem på

Ha verdens beste kveld!

Hilsen Marianne :0)

6 Comments
 • Interiornytt Tina

  14/01/2014 at 9:22 pm Reply

  Kjempekule! Det må jeg prøve:)

  • Marianne

   15/01/2014 at 9:30 am Reply

   I love them! :D

 • Camilla

  17/01/2014 at 7:00 pm Reply

  Haha, jeg dro på fest og da jeg kom frem hadde jeg seks røde og fire naturlige negler. Lekkert. Etter det har jeg begynt med reservenegler i veska, et must!. ;) Impress er kjempekult, men på meg faller de av relativt fort, så det kun for en kveld for min del. Jeg liker de lange best, klipper dem til slik at de passer mine egne. Men nå har jeg bestemt meg for å la neglene være uten noe som helst en god stund, for de blir veldig sprø og tynne av så mye lakk/lim.

  • Marianne

   18/01/2014 at 3:55 pm Reply

   Hahaha, ja det er ikke gøy! Da måtte du vel bare ta av de andre, tenker jeg.

   imPRESS fungerer helt perfekt for meg – de sitter som støpt på mine negler! Og de sitter ofte i fjorten dager eller mer. Av og til får jeg en pakke som ikke er så gode i passformen. Lurer på om de kommer i to ulike størrelser, det har jeg ikke funnet ut av. Men – jeg er superfornøyd og superavhengig :D
   Har ikke merket at de blir sprø og tynne av limet, jeg synes limet legger seg utenpå neglene bare. Og jeg bruker dem ofte altså. Hoho. Tror forresten jeg skal ta på meg nye i dag, siden jeg nå har vært uten noen ganger og nå ble minnet på det :0)

 • […] På bildet: Klassiske whiskyglass med slipt dekor fra Åhlens (kr 49) og smashing negler fra imPRESS  (min imPRESS-guide får du her). […]

 • […] Foto: Ingeniørfruen Neglene er selvfølgelig fra imPRESS!  [imPRESS-guide] […]

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits